Jump to content

Usměrňovač deště

mytrix
 Share

Recommended Posts

Chtěl bych se zeptat, jaký přípravek použít na usměrnění deště na čelním skle? Problém je totiž ten, že když jsem auto kupoval, tak na skle byla jakoby ochranná vsrtva, která déšť krásně usměrnila (téměř ihned po dopadu se vytvořila kapka, která stekla dolů). Nyní po nějáké době se na skle při silnějším dešti vytváří spíše souvislá vrstva vody, která se na skle drží a zřejmě i držela, pokud by ji nesetřel stěrač. No a to mě už docela štve :)

Občas když umývám auto wapkou, tak při nanášení ochraného vosku (aspoň to říkaj že je ochranej :)) stříknu i sklo. Potom se sice začnou kapky vytvářet, ale stejnak při prvních tempech stěračem je onen "efekt" zace pryč, takže by to chtělo něco trvalejšího..

Díky za tipy

A mohl bys doporucit nejaky konkretni pripravek nebo je to +- jedno? Jsem byl dnes v globusu, kupovat zarovky, a pri te prilezitosti jsem se tam po tom koukl. Nicmene nasel jsem tam jen jeden za dve kila, a byla to ciste lahvicka, kde se to muselo nanaset hadrikem. Podle toho co jsem tu ale k tomu cetl, tak existuji i pripravky, ktere jsou ve spreji, coz mi pripada z hlediska aplikace komfortnejsi :)