Publikováno Říjen 29, 200717 r Ahoj, dneska sem byl u známýho mechanika a bavili sme se o motorech ve Fabkách.. Přesněji o TDI.. Říkal mi, že mezi motorem RS a klasickým PD 74kW je jen rozdíl v turbu a tryskách, jinak je vše stejný (nebavíme se o převodovkách a spojce, vyloženě o vnitřnostech motoru, jako klikovka, písty atd...) Může mi to někdo potvrdit? Díky
Říjen 29, 200717 r Cus, spodok motora je iny - pevnejsi (rozdiel v kluke, ojniciach piestoch tam je ) Trysky a turbo samo tiez ine. Takze v podstate je tam dost odlisnych veci od 74 kW
Říjen 29, 200717 r Autor Cus, spodok motora je iny - pevnejsi (rozdiel v kluke, ojniciach piestoch tam je ) Trysky a turbo samo tiez ine. Takze v podstate je tam dost odlisnych veci od 74 kW hmm, já sem si to myslel, sice 74 a 96 není až tak velkej rozdíl, ale přece jen to už tvoří základ pro další varianty jako 110 a 118 žejo tak dík moc
Říjen 29, 200717 r Autor co má 118 Kw? nějakej Seatík, ale už nevím kterej to byl snad Leon Sport nebo Ibiza Cupra R, pokud se vůbec dělala v dieselu... edit: tak je to ta Ibiza našel sem to u mě v tématu, když sme si o tom psali s P2M http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...5199&st=300 Upraveno Říjen 29, 200717 r od Dakie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.