XXX TOMCAT XXX Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Chlapi mozno to tu uz bolo nevie, ale bol som u nem. dealera a vzal si prospekt od OII Sport edition. Ako tak pozeram zistil som ze maju v ponuke okrem ineho aj 1.9 77kW ale 6 rychlostnu a manual. Som normalne kukal ako puk. A inac vyzera dost dobre skoro ako RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Vyfotils jí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 31. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Mam len prospekt. Ale predny naraznik je ten sportovy co ponuka skodovka v prislusenstve, zadny je RS aspon v prospekte je, neni kridlo len to lizatko a vo vnutri to ma Dynamic paket so sport. volantom. Ale zaujala ma ta verzia 1.9 so 6. stupnovou manualnou prevodovkou. A este je to limitovana edicia v 6 farbach. Biela, cervena corrida, cierna, antracit, bezova a asi strieborna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Mam len prospekt. Ale predny naraznik je ten sportovy co ponuka skodovka v prislusenstve, zadny je RS aspon v prospekte je, neni kridlo len to lizatko a vo vnutri to ma Dynamic paket so sport. volantom. Ale zaujala ma ta verzia 1.9 so 6. stupnovou manualnou prevodovkou. A este je to limitovana edicia v 6 farbach. Biela, cervena corrida, cierna, antracit, bezova a asi strieborna To vypadá zajímavě , pokus se naskenovat ten prospekt a dej ho sem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 1. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Momentalne mam pokazeny comp a pisem len od kamosa ktory nema scaner. Ale uvidim co sa bude dat robit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Momentalne mam pokazeny comp a pisem len od kamosa ktory nema scaner. Ale uvidim co sa bude dat robit. Díky já určitě kočkám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 To vypadá na nějakou akční novinku, ještě jsem o tom neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Už to tu někde je, někdo to fotil z prospektu z Německa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 2. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Vyrobili len 1111 kusov. Kurnik nemam to ako nafotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tcheco Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Ve Francii loni prodavali Octavii RS 77kw. Sam jsem v ni sedel, byla skoro stejna jako RS az na zadni kridlo, 17 ki kola opravdu super. Ale nebyla tak dobre vybavena jako moje soucasna O2. Byla na bazy AMBIENT a nic se nedalo doobednat. Skoda, jinak bych ji opravdu vzal ale ta vybava...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 pánbů s námi a zlý pryč....77kW RS, nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 pánbů s námi a zlý pryč....77kW RS, nechápu No je to dělaný jen pro oko, ne každý potřebuje i výkon, někomu stačí když to hezky vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 dobře, pak ale maj vymyslet jiný pojmenování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecDuchu Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 (editace) Panove, koupil jsem z Nemecka dovezenou Octavii 2 Combi 1.9TDI Sport r.v. 2009 (bohuzel je tam petikvalt). Zkousim patrat, co je to za vybavu. Nemate poneti, jestli je to take nejaka limitovana edice? Zajima me, jestli tam mam sportovni snizeny podvozek - auto se mi zda dost tvrde, ale mozna je to i 17palcovymi koly. Vybava vychazi urcite z Elegance - navic je jiny predni a zadni naraznik, stribrne stresni lyziny, jine sedacky (asi Dynamic). Editováno: 19. Srpen 2015, autor: LovecDuchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Můžeš sem dát fotky? Docela bych to rád viděl. Výbava se dá zjistit pomocí tohoto dekodéru. Nemusí tam být ovšem úplně všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecDuchu Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Ahoj, diky. Fotky nejake pridam, ale asi az o vikendu. Ted jsem pryc. Nasel jsem nejaky prospekt k Sport Edition - jednalo se o nemeckou vybavu, ktera vychazela z Ambiente (!!). Nevim, jestli meli Nemci tak bohatou Ambiente nebo si to predchozi majitel vsechno doklikal. Ja mam spis pocit, ze mam Elegance + doplnky. Uprimne nevim, co mi krome navigace a xenonu (mozna kozenych sedacek) k plne vybave chybi. Zarazilo me, ze Sport Edition ma mit Sunset - ten ja nemam a ma mit trojramenny volant (mam ctyrramenny multifunkcni kozeny). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.