Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chlapi mozno to tu uz bolo nevie, ale bol som u nem. dealera a vzal si prospekt od OII Sport edition. Ako tak pozeram zistil som ze maju v ponuke okrem ineho aj 1.9 77kW ale 6 rychlostnu a manual. Som normalne kukal ako puk. A inac vyzera dost dobre skoro ako RS.

Vyfotils jí?

• Autor

Mam len prospekt. Ale predny naraznik je ten sportovy co ponuka skodovka v prislusenstve, zadny je RS aspon v prospekte je, neni kridlo len to lizatko a vo vnutri to ma Dynamic paket so sport. volantom. Ale zaujala ma ta verzia 1.9 so 6. stupnovou manualnou prevodovkou. A este je to limitovana edicia v 6 farbach. Biela, cervena corrida, cierna, antracit, bezova a asi strieborna

Mam len prospekt. Ale predny naraznik je ten sportovy co ponuka skodovka v prislusenstve, zadny je RS aspon v prospekte je, neni kridlo len to lizatko a vo vnutri to ma Dynamic paket so sport. volantom. Ale zaujala ma ta verzia 1.9 so 6. stupnovou manualnou prevodovkou. A este je to limitovana edicia v 6 farbach. Biela, cervena corrida, cierna, antracit, bezova a asi strieborna

To vypadá zajímavě , pokus se naskenovat ten prospekt a dej ho sem .

• Autor

Momentalne mam pokazeny comp a pisem len od kamosa ktory nema scaner. Ale uvidim co sa bude dat robit.

Momentalne mam pokazeny comp a pisem len od kamosa ktory nema scaner. Ale uvidim co sa bude dat robit.

Díky já určitě kočkám .

To vypadá na nějakou akční novinku, ještě jsem o tom neslyšel.

Už to tu někde je, někdo to fotil z prospektu z Německa

• Autor

Vyrobili len 1111 kusov. Kurnik nemam to ako nafotit.

• 2 týdny později...

Ve Francii loni prodavali Octavii RS 77kw. Sam jsem v ni sedel, byla skoro stejna jako RS az na zadni kridlo, 17 ki kola opravdu super. Ale nebyla tak dobre vybavena jako moje soucasna O2. Byla na bazy AMBIENT a nic se nedalo doobednat. Skoda, jinak bych ji opravdu vzal ale ta vybava......

pánbů s námi a zlý pryč....77kW RS, nechápu

pánbů s námi a zlý pryč....77kW RS, nechápu

No je to dělaný jen pro oko, ne každý potřebuje i výkon, někomu stačí když to hezky vypadá.

dobře, pak ale maj vymyslet jiný pojmenování

• 7 let později...

Panove, koupil jsem z Nemecka dovezenou Octavii 2 Combi 1.9TDI Sport r.v. 2009 (bohuzel je tam petikvalt). Zkousim patrat, co je to za vybavu. Nemate poneti, jestli je to take nejaka limitovana edice? Zajima me, jestli tam mam sportovni snizeny podvozek - auto se mi zda dost tvrde, ale mozna je to i 17palcovymi koly. Vybava vychazi urcite z Elegance - navic je jiny predni a zadni naraznik, stribrne stresni lyziny, jine sedacky (asi Dynamic).

Upraveno od LovecDuchu

Ahoj, diky. Fotky nejake pridam, ale asi az o vikendu. Ted jsem pryc.

Nasel jsem nejaky prospekt k Sport Edition - jednalo se o nemeckou vybavu, ktera vychazela z Ambiente (!!). Nevim, jestli meli Nemci tak bohatou Ambiente nebo si to predchozi majitel vsechno doklikal. Ja mam spis pocit, ze mam Elegance + doplnky. Uprimne nevim, co mi krome navigace a xenonu (mozna kozenych sedacek) k plne vybave chybi. Zarazilo me, ze Sport Edition ma mit Sunset - ten ja nemam a ma mit trojramenny volant (mam ctyrramenny multifunkcni kozeny).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.