Přejít na obsah

Klouzající koberečky

Seiger86

Doporučené příspěvky

Zdravim,

včera jsem si koupil na doporučení dealera origo gumový koberečky, jsou k nim i takový plastový šrouby, který se zavrtají do podlahy(pouze do koberce, ne do kastle, aby mě tu někdo nekamenoval) a na ty šrouby se nasadí ten kobereček. Akorát ted mám strašnej problém a hrozně mě to sere a sice, že ten kobereček okamžitě vyskočí ze šroubu a leze mě pod pedály. Hrozně mě to sere, mám sto chutí jít s tím kobercem plesknout dealera po tlamě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim,

včera jsem si koupil na doporučení dealera origo gumový koberečky, jsou k nim i takový plastový šrouby, který se zavrtají do podlahy(pouze do koberce, ne do kastle, aby mě tu někdo nekamenoval) a na ty šrouby se nasadí ten kobereček. Akorát ted mám strašnej problém a hrozně mě to sere a sice, že ten kobereček okamžitě vyskočí ze šroubu a leze mě pod pedály. Hrozně mě to sere, mám sto chutí jít s tím kobercem plesknout dealera po tlamě.

Já mám textilní originál a jsou bez problémů . Drží ve šroubech jako přilepený . To budeš mít asi nějak špatně uchycený v tom koberci . Pošli fotku .

Vložil jsem fotku mého koberce. Na ten bordel se prosím nedívejte . O víkendu budu uklízet .

post-9896-1193939665_thumb.jpg

Editováno: , autor: Bburago
Odkaz ke komentáři

já jsem si koupil gumové koberečky z Gumáren Zubří (5-ti dílná verze), mám je bez šroubu a vůbec mi nekloužou, pasují přesně jak mají. Co jsem se díval GUZU dodávájí origo koberce do celého konceznu VW. Možná jedině zkusit nalepit zespod koberečku suchý zip, ten by se měl troška do koberce v autě zakousnout a pak by se to nemělo ani hnout.

Odkaz ke komentáři

Zdravim,

Ja mám DCC 600 001 z katalogu,viď obr. .Sú originál,ale ešte som ich posúvať nemusel,držia ako prilepené a to nemám žiadne šrouby ani príchytky.Sú iba voľne položené

jlnz5.jpg

Editováno: , autor: Nikita1
Odkaz ke komentáři

Zdravim,

Já mám textilní originál a jsou bez problémů . Drží ve šroubech jako přilepený . To budeš mít asi nějak špatně uchycený v tom koberci . Pošli fotku .

Vložil jsem fotku mého koberce. Na ten bordel se prosím nedívejte . O víkendu budu uklízet .

Ale tohle nejsou origo příchytky, ty vypadají jinak.

Odkaz ke komentáři

Zdravim,

Ale tohle nejsou origo příchytky, ty vypadají jinak.

Tak bohužel Scout má jiný než klasická Octávka . Tyhle koberečky jsou již u Scouta v základu , takže z výroby .

Editováno: , autor: Bburago
Odkaz ke komentáři

Tu su koberčeky,ktoré sa používajú a ani Scout nemá iné a ak sa aj líšia,tak max. tak nápisom sport,alebo 4x4,ale nie kobercom.

Ja mám tie prvé gumové cca 1050kč a nemajú chybu,sú iba položené a ani sa nepohnú

snmeksg3.jpg

Asi jsem se špatně vyjádřil , ale myslel jsem ,že Scout má jiné příchytky než klasická Octávka.

Odkaz ke komentáři

Tu su koberčeky,ktoré sa používajú a ani Scout nemá iné a ak sa aj líšia,tak max. tak nápisom sport,alebo 4x4,ale nie kobercom.

Ja mám tie prvé gumové cca 1050kč a nemajú chybu,sú iba položené a ani sa nepohnú

snmeksg3.jpg

Asi jsem se špatně vyjádřil , ale myslel jsem ,že Scout má jiné příchytky než klasická Octávka.

Tak to potom jo.

Odkaz ke komentáři

snmeksg3.jpg

Ani to ne, myslim ze od noveho MR2008 uz maji vsechny Octavie takove prichyty jako mas Ty...videl jsem u prodejce Octavii combi RS (MR2008) a mela stejne prichyty!! :)

Odkaz ke komentáři

snmeksg3.jpg

není to také tím, že ty gumové mají zespodu takové gumové hroty a tím jsou jištěné proti popojíždění?

Odkaz ke komentáři

Tak já mám origo tkané..u řidiče jsou origo šrouby, u spolujezdce bez nich..ty "šrouby mají nahože takový oválný zámeček, koberec se nandá a zámeček se pootočí..takže to při čištění jde krásně vyndat a navíc nic neujíždí.. Že by to bylo jinde jinak?

Editováno: , autor: Jirik.DC
Odkaz ke komentáři

Tak já mám origo tkané..u řidiče jsou origo šrouby, u spolujezdce bez nich..ty "šrouby mají nahože takový oválný zámeček, koberec se nandá a zámeček se pootočí..takže to při čištění jde krásně vyndat a navíc nic neujíždí.. Že by to bylo jinde jinak?

Přesně to mám já. Nehnou se nikdy nikam -_-

Odkaz ke komentáři

Přesně to mám já. Nehnou se nikdy nikam -_-

To já mám jiné uchycení . Já tam mám takové válečky na které se to jenom nasadí a drží perfektně . Žádné pootáčení se zámkem nic takového . Pouze nasadit na váleček a je to.

Odkaz ke komentáři

Tak to mam i ja...jen rikam, ze jsem videl Octavii MR 2008 a mela to trochu jinak, jako Bburago. :) Takze asi mala zmena.

Odkaz ke komentáři

Tak to mam i ja...jen rikam, ze jsem videl Octavii MR 2008 a mela to trochu jinak, jako Bburago. :) Takze asi mala zmena.

To bude určitě tím modelovým rokem , protože já už mám 2008 .

Odkaz ke komentáři

Já mám auto vyrobené v dubnu 2005 a mám origo s výroby textilní koberečky přichycené (všechny čtyři) těmi otáčivými olivkami (objednával jsem si je při konfiguraci nového auta). Po čase jsem si koupil na zimu ty gumotextilní a krásně pasovali na příchytky které jsou v autě pro textilní koberečky. Co si pamatuji tak na OC I byli tyto příchytky v průběhu výroby také změněny.

Odkaz ke komentáři

Tak posílám fotky. Ty moje koberečky vypadají stejně, jako ty gumový výše na fotkých, akorát ty díry na úchyty mají jiný a z těch ty úchyty právě vyklouzávají :angry:

post-4340-1194024389_thumb.jpg

post-4340-1194024398_thumb.jpg

post-4340-1194024404_thumb.jpg

Omlouvám se, že jsem to před focením nevyčistil, byl jsem se psem, tak jsem to pak trošku zašlapal

Editováno: , autor: Seiger86
Odkaz ke komentáři

Taky jsem si poridil gumove koberecky, sice to nejsou originaly (i kdyz jsem je videl primo u prodejce Skodovek a podstatne drazsi), ale ta firma co je vyrabi tak mela na obalu urceni primo pro Octy II. Zatim zadny problem s posouvanim (ty uchytky do koberce lezi doma ve skrini a koberece se ani nehnou). Na obrazku je to videt.

post-10055-1194026691_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak posílám fotky. Ty moje koberečky vypadají stejně, jako ty gumový výše na fotkých, akorát ty díry na úchyty mají jiný a z těch ty úchyty právě vyklouzávají :angry:

Tak to teda nechapem,potom jedine vyzuť tretry a obuť si nejaké tenisky,ale vážne dnes som to schválne vyskúšal pohnúť nohou,dobre že som už do toho nekopal a ani sa nepohli a ako som písal sú bez sroubov.

Editováno: , autor: Nikita1
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...