tomina Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Prestala mi drzet rucni brzda, po rozebrani jsem zjistil ze mi rupla ta pruzinka co je u "cudliku". Na vrakovisti jsem sehnal vnitrek rucni brzdy, ale protoze vypada jak vypada a navic si nejsem jistej ze je na octavku (pruzina vypada stejne) rad bych jen vymenil pruzinu. Ale nejsem si jistej jak se k pruzine setrne dostat. Muze mi nekdo poradit jak pruzinu setrne vymenim? Diky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 vyprdnul bych se na tu preparaci a koupil novou resp. cely ten plastovy vnitrek s pruzinou, dneska jsem ji objednaval a stoji 138,- v autor.ser.skoda. Bohuzel se uz pry nedela s cernym cudlem tak jsem si ji objednal se stribrnym doufam ze se prdi trefi se spravnym dilem. Jsem jim ho tam i nesl ukazat a ze jim reknu i cislo a oni ze to cislo stejne neni to cislo co potrebuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Kupoval jsem v dubnu tohoto roku - 1J0 711 323 D 2ZZ, páčka rozpěrací cena 135,-Kč, je to komplet (cena celkem rozumná), je opravdu s chromovým čudlem, praskla mi při výměně bowdenů, výměna bez komplikací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 3. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Kdybych vedel ze je to takhle levny tak sem to koupil novy. Ale ted uz mam tohle tak bych rad pruzinku vymenil. I kdyz koupim novej plastovej vnitrek, porad nevim jak ho dostat ven ... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.