NOS Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 (editace) dneska sem připravil auto na zimu a jelikož sem voskoval celou karosérii ručně tak sem se rozhodl pro autoleštičku a príští rok už mě nebudou bolet ručičky tudíž se ptám co máte za skušenosti popřípadě značku dík Editováno: 2. Listopad 2007, autor: NOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Ja se přidám,nemám ale taky o něčem uvažuji. Koukal jsem na tohle http://www.conrad.cz/akumulatorova-lesticka-sonax+dp106504/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Ja se přidám,nemám ale taky o něčem uvažuji.Koukal jsem na tohle http://www.conrad.cz/akumulatorova-lesticka-sonax+dp106504/ tady do tý bych rozhodně nešel, mám špatnou zkušenost s přístrojema na baterie... Nejlepší je, mít to píchnutý pořád v síti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Já si něco koupil, vzal jsem to na auto, leštil, leštil a když jsem doleštil, tak jsem zjistil, že jsem si nekoupil leštičku, ale flexu narexku. Zkus něco profi, třeba toto, nebo toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Já si něco koupil, vzal jsem to na auto, leštil, leštil a když jsem doleštil, tak jsem zjistil, že jsem si nekoupil leštičku, ale flexu narexku. Zkus něco profi, třeba toto, nebo toto. joo, narex je good, akorát chudák Fabka jinak ty cenovky za leštičky celkem slušný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Zustanu asi u ručního leštění. Leštičku za 8tis to se mi zda trochu moc a ty levné jestli jsou na nic tak to nema cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 ja mam tuto a spokojnost velka :-) http://www.uni-max.cz/lesticka-cp-201/d/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 3. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 aha takže by možná stačil sehnat leštící kotouč na flexu skusím se optat díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Mně by stačila levná leštící síla z chudé ciziny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 aha takže by možná stačil sehnat leštící kotouč na flexu skusím se optatdíky za rady nee, flexa ma prilis velke otacky. lesticka ma otacky pomalsie a da sa aj regulovat. a hlavne sa s tym treba naucit robit, lebo inak si znicis lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Mame lesticku od NOELLu... Pohoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 aha takže by možná stačil sehnat leštící kotouč na flexu skusím se optatdíky za rady nee, flexa ma prilis velke otacky. lesticka ma otacky pomalsie a da sa aj regulovat. a hlavne sa s tym treba naucit robit, lebo inak si znicis lak Jak píše lukaso chce to méně otáček ,jinak ten lak spálíš nebo probrousíš na základ. A chce to hlavně brousit ze začátku z lehka,netlačit na brusku.Jinak jak už to máš v ruce,tak se dají dělat ruzné věci. Třeba míchat hrubou pastu z jemnou na hodně poškrábaný lak atd.Ohledně těch brusek bych nedoporučoval hodně levné,jsou k ničemu. A zase kupovat drahou profi brusku, když to max.brousíš 2krát do roka se nevyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maťo M. Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Leštička má nielen menšie otáčky ale má aj vyosený kotúč. Je to robené cez spojku takže keď pritlačíš kotúč sa netočí len okolo svojej osi ale stojí a robí hlavne krúživé pohyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Kluci má někdo skušenosti s touhle leštičkou - http://www.auto-filson.cz/advanced_search_...n_description=1 Nerad bych koupil nějaký totální šmejd a tady mě konkrétně zaujala hlavně cena, dá se koupit za 500,- otázka je, jestli se dá pěkně dělat, nebo si člověk vyzkouší své nervy a trpělivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Garrett: tuhle leštičku bych nekupoval.. mám něco podobnýho od Shellu za Smart body a je to k ničemu - nemá to regulaci otáček, která je potřeba.. ze začátku totiž musíš brousit na nižší otáčky a postupně přidávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Hmm, díky. Do dražší se mi investovat nechce, nechám to radši přeleštit u profíků a doma vosk dál pěkně ručně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 moje řeč, než investovat 2500 za leštičku, tak to radši dám profíkům za to, že mi to vyleští přece jen je to umění, není nad to si sám zkazit lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 přesně tak. v neděli dávám fabulku na přeleštění a moc se těším na to jak bude vypadat až si ji přivezu zpět. bude to poprvé co se bude pořádně leštit. bude to v neděli ptž to bude dělat známej jako melouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Hod foto před a po přeleštění..... Taky sem uvažoval o koupi leštičky...ale prdím na to... dám to radši profíkum za cca 1500 něž kupovat opravdu kvalitní leštičku a použít ji 1x za rok... jak tu někdo psal o tý flexe...dobrej vtip..flexa točí cca 11 000Ot/min. !!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 foto po přeleštění zatím nemám, ale auto pořádně prokouklo, ale hlavní je že zmizeli takový ty drobná škrábanečky jako když někdo šel a zipem mi odřel kapotu, pod klikama ty škrábance a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Hod foto před a po přeleštění..... Taky sem uvažoval o koupi leštičky...ale prdím na to... dám to radši profíkum za cca 1500 něž kupovat opravdu kvalitní leštičku a použít ji 1x za rok... jak tu někdo psal o tý flexe...dobrej vtip..flexa točí cca 11 000Ot/min. !!!!!!!!!!!!!!!!! lepší by bylo spíš excentrickou brusku na leštění je dobrejch 800-3500 ot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Mě bolej ruce i s leštičkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.