Lasse Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Mam Tdi 66kw (r.v. 97) obcas se stane ,ze mi z niceho nic chcipne (na palub. pc se ukaze okamzita spotreba 51l ).Staci pockat cca minutu motor znovu naskoci a jede v pohode. Nekdy se to stava kazdych cca 5km a nekdy ujedu 500km bez potizi. Na VAGu se ukazala mechanicka zavada ventilu privodu paliva - ventil jsem vymenil,ale auto porad chcipa. Nemate s tim nekdo zkusenost nebo napad cim by to mohlo byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 Mam Tdi 66kw (r.v. 97) obcas se stane ,ze mi z niceho nic chcipne (na palub. pc se ukaze okamzita spotreba 51l ).Staci pockat cca minutu motor znovu naskoci a jede v pohode.Nekdy se to stava kazdych cca 5km a nekdy ujedu 500km bez potizi. Na VAGu se ukazala mechanicka zavada ventilu privodu paliva - ventil jsem vymenil,ale auto porad chcipa. Nemate s tim nekdo zkusenost nebo napad cim by to mohlo byt Relé řídící jednotky 109. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fakan79 Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 podívej se do nadrže pod zadníma sedačkama jestli se tam do toho sacího koše nenachytala nějaká nečistota.taky to furt chcípalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 vyndal jsem palivomer z nadrze - vycistil,profouknul jsem hadicky z nadrze do motoru a vymenil palivovej filtr,ale auto porad chcipa nejake napady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 vyndal jsem palivomer z nadrze - vycistil,profouknul jsem hadicky z nadrze do motoru a vymenil palivovej filtr,ale auto porad chcipa nejake napady ? neslyšíš při tom chcípání cvakání relátka z podpalubky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 vyndal jsem palivomer z nadrze - vycistil,profouknul jsem hadicky z nadrze do motoru a vymenil palivovej filtr,ale auto porad chcipa nejake napady ? Zkoušel si to relé 109??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 8. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 vyndal jsem palivomer z nadrze - vycistil,profouknul jsem hadicky z nadrze do motoru a vymenil palivovej filtr,ale auto porad chcipa nejake napady ? Zkoušel si to relé 109??? to jsem nezkousel..............co je to za rele ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 8. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 vyndal jsem palivomer z nadrze - vycistil,profouknul jsem hadicky z nadrze do motoru a vymenil palivovej filtr,ale auto porad chcipa nejake napady ? neslyšíš při tom chcípání cvakání relátka z podpalubky? nic neslysim................vzhledem ke hluku pri jizde a pri nepravidelnosti zavady,to asi nemam sanci slyset napadlo me,ze by to mohl delat alarm,mam Magicar,ale ten odpojuje palubku,jestli se nepletu,ale ta zustane normalne funkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 vyndal jsem palivomer z nadrze - vycistil,profouknul jsem hadicky z nadrze do motoru a vymenil palivovej filtr,ale auto porad chcipa nejake napady ? Zkoušel si to relé 109??? to jsem nezkousel..............co je to za rele ? Už jsem ti psal, že to je relé ŘJ a právě to má přesně tyhle příznaky, taky by se ti mohlo stát, že tě to auto jednou někde nechá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 (editace) vyndal jsem palivomer z nadrze - vycistil,profouknul jsem hadicky z nadrze do motoru a vymenil palivovej filtr,ale auto porad chcipa nejake napady ? Zkoušel si to relé 109??? to jsem nezkousel..............co je to za rele ? Už jsem ti psal, že to je relé ŘJ a právě to má přesně tyhle příznaky, taky by se ti mohlo stát, že tě to auto jednou někde nechá... S tou 109 to tu někdo už řešil a po výměně to bylo OK Editováno: 8. Listopad 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 ok,zkusim ho vymenit.............diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 rele jsem vymenil a zatim auto jezdi,snad to vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 rele jsem vymenil a zatim auto jezdi,snad to vydrzi Tak držím palce ať je to OK, ale bude to ono... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scane Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Zdravim, presne tohle nam ted dela octavka r.v.99 1,9TDI 66kw. Nema nekdo odkaz kde se necha to rele koupit a kolik to stoji a eventuelne kdyby existoval nejakej navod jak na to, bylo by to fajn.Ale jinak staci jenom kde to koupit. Diky moc za radu...zdravi Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.