Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

čau potřeboval bych poradit před tejdnem mi začlo blbnouot podsvícení přístrojovky.Když jsem nastartoval tak se mi rozsvítilo podsvícení palobovky až tak za cca 10vteřin a ten už se mi nerosvítí vůbec a nesvítí ani tlačítka na stahování oken.Prosím o radu vůbec nevim co stim na pojistky jsem se koukal a ty jsou v pořádku díky moc

Vloženo
čau potřeboval bych poradit před tejdnem mi začlo blbnouot podsvícení přístrojovky.Když jsem nastartoval tak se mi rozsvítilo podsvícení palobovky až tak za cca 10vteřin a ten už se mi nerosvítí vůbec a nesvítí ani tlačítka na stahování oken.Prosím o radu vůbec nevim co stim na pojistky jsem se koukal a ty jsou v pořádku díky moc

Mě taky nesvítilo osvětlení přístrojovky a ostatní podsvětlení a tak jsem to risknul, koupil jsem z vrakáče jiný spínač světel a světe div se ono to fungovalo.

Vloženo

Bude to regulátorem podsvětlení!!!!!!

starý model to má v přepínači světel......

new model samostatně vedle přepínače.......

(obojí doporučuji vyměnit a neopravovat....častá závada)

Vloženo

jj odcházejí ty starší .....doporučuji předělat na facelift model přepínač a jas palubky /naklápění světel zvlášt.....

potřebné věci:

přepínač světel new

rámeček new

ovladač jasu / sklon

konektor 6pin

přepinovat a malá uprava kabeláže.....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...