burek Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 zdravim vsechny priznivce vozu skoda.jsem majitelem kratce koupeneho vozu skoda octavia 1.9 tdi 66kw,ale mam takovy opravdu velky dotaz.kdyz otevru kapotu od motoru nad baterkou je krabicka,ktera mam v sobe vypoinac na 3 polohy.nikdo nevo co to je.je zaploimbovana a take z jedne strany vede do auta kablama a druha jde nekam k motoru.nikdo nevi co to je a ja na to nechci makat dokud nebudu vedet co to je.prewdem vam vsem dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 To ze mas octavku chvilku ti docela verim, kdyby kazdy s problemem pojmenoval svuj prispevek "prosim poradte" tak 90% prispevku bude jen Prosim poradte a nic vic, byl by v tom trochu gulas, nemyslis? Priste napis do nazvu alespon trosku upresnujici info. Jinak by bylo docela dobry kdyby jsi onu krabicku aspon vyfotil a fotku nam ukazal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 Jsem stejného názoru jako kolega Tomina, jen Ti můžu po dlouholetých zkušenostech napsat, že pokud Ti auto jezdí a vše funguje jak má, tak se takovými věcmi, jako jsou vypínače a přepínače, o jejiž funkci nemáš tušení, raděj neznepokojuj a na nic nešahej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 no mas pravdu no.jsem tu novej takze jeste nevim poradne co a jak.krabicku vyfotim v ramci moznosti jak to pujde.proste at se ptam koho se ptam nikdo nic nevi.alarm tam nemam takze ten to nebude- asi.fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 .alarm tam nemam takze ten to nebude- asi.fakt nevim Vyfoť to a taky tu kabeláž aby bylo jasné kam to vede a pak se uvidí.Nezapoměň, že každá fotka musí být menší než 1mb aby šla nahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 5. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jasny ja to vyfotim a uvidime jak jsem psal z jedne strany vedou kably k paalubce a z druhe strany nekam do motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 jasny ja to vyfotim a uvidime jak jsem psal z jedne strany vedou kably k paalubce a z druhe strany nekam do motoru.Tak jak píše Rosta 1.8 chce to vyfoťit je to těžko takle tvrdit co to může být může to být klidně odpojené to je těžký vyfoť a snad ti pak bude moci někdo poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rorejs Vloženo 5. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2007 zdravim vsechny priznivce vozu skoda.jsem majitelem kratce koupeneho vozu skoda octavia 1.9 tdi 66kw,ale mam takovy opravdu velky dotaz.kdyz otevru kapotu od motoru nad baterkou je krabicka,ktera mam v sobe vypoinac na 3 polohy.nikdo nevo co to je.je zaploimbovana a take z jedne strany vede do auta kablama a druha jde nekam k motoru.nikdo nevi co to je a ja na to nechci makat dokud nebudu vedet co to je.prewdem vam vsem dekuji za odpoved Nemas tam dodelavanou klimosku ? Ja jo a nejaka takova krabicka mi u baterky pribyla ( ale nema teda vypinac ). V tom pripade by z ni ale mel vest jeden drat do klimakompresoru, coz by nemusel byt problem vysledovat. P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Jasná věc dej fotku .....jak může někdo poradit oč se jedná když tam je asi nějaká nestandartní věc.......:-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 6. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 no jestli mam klimu dodelavanou opravdu netusim.je to 1.9tdi ambiente 2001 a mam tam climatronic.nevim jestli ambiente se delala v climatronicu a nebo az elegance.kazdopadne ta krabicka je zaplombovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 tady jsou fotky..je to mala krabicka s 3 polohovym vypinacem.foto bylo narychlo ale vim ze z jedne strany jde do auta a druha strana do teho rozdelovace nad baterkou jak je-cerna krabicka no a tam jsou konektory ktery jsou rozpojeny takze mam pocit ze je to odtrhnuty od napajeni...nevim co to je nevote nahodou nekdo??byl by jsem moc rad...dikecx predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 tady jsou fotky..je to mala krabicka s 3 polohovym vypinacem.foto bylo narychlo ale vim ze z jedne strany jde do auta a druha strana do teho rozdelovace nad baterkou jak je-cerna krabicka no a tam jsou konektory ktery jsou rozpojeny takze mam pocit ze je to odtrhnuty od napajeni...nevim co to je nevote nahodou nekdo??byl by jsem moc rad...dikecx predem to bylo dřív firemní auto co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 to ja prave nevim borec to tu koupil ve spanelsku a tady to prodal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) to ja prave nevim borec to tu koupil ve spanelsku a tady to prodal podle těch blomb bych to tipnul na nějaký sledovací zařízení firemních aut, něco s kilákama nebo tak něco Editováno: 16. Listopad 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 nebo tam sou rezervní klíče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 rezervni klice asi ne :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 nikdo nic nevi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 buď v pohodě, máš tam prostě černou skříňku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 a co to je?nebo co to ma za ucel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 jednoznačne ti poradím, otvor to a dobre odfoť a pošli fotečky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danmark Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 a co to je?nebo co to ma za ucel? No normální černá skříňka jako v aeroplánu. Když to někde nabuříš hned budeš vědět kde jsi udělal chybu lol Ale teď taky chvilku vážně: připojuji se k názoru že to mohlo být firemní auto. Něco poboného jsem viděl na firemních autech v Itošce. Ale nemělo to žádný vypínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 no toto ma prave vypinac tak nevim nevim...firemni auto by nemelo nalitAANYCH NECELYCH 114 000 KM KAMOS TO PRI KOUPI NAPICHL A VYCETL VSE SEDELO,LEDA ZE BY MENILI rj.JINAK TO JE DOVOZ ZE SPANELSKA...A KDYBY TO BYLA PRAVE CERNA SKRINKA URCO BY TAM NEBYL 3 POLOHOVEJ VYPINAC JAK VE VRTLNIKU:d:dtakze chlapi radte...fotky udelam zitra poradny tak uvidte no...kazdopadne jak pisu z jedny strany to vede to toho rozdelovace nad baterku a druha strana vede do auta..nikde jsem nic nenasel,jestli je to napojeny na techec nebo tak..fakt nevim...nechce se mi palubka oddelavat..tak co radite??me v praci rekli ze by jeto tam sralo ze by to odcvakali:D:D::D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 no toto ma prave vypinac tak nevim nevim...firemni auto by nemelo nalitAANYCH NECELYCH 114 000 KM KAMOS TO PRI KOUPI NAPICHL A VYCETL VSE SEDELO,LEDA ZE BY MENILI rj.JINAK TO JE DOVOZ ZE SPANELSKA...A KDYBY TO BYLA PRAVE CERNA SKRINKA URCO BY TAM NEBYL 3 POLOHOVEJ VYPINAC JAK VE VRTLNIKU:d:dtakze chlapi radte...fotky udelam zitra poradny tak uvidte no...kazdopadne jak pisu z jedny strany to vede to toho rozdelovace nad baterku a druha strana vede do auta..nikde jsem nic nenasel,jestli je to napojeny na techec nebo tak..fakt nevim...nechce se mi palubka oddelavat..tak co radite??me v praci rekli ze by jeto tam sralo ze by to odcvakali:D:D::D:D:D:D autorizovaný servis nic neví ? dle těch kabelů kam vedou by mohli dát nějaký tip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 jeste jsem v autorizovany m servise nebyl noo...ale myslim si ze to nema prave se znackou skoda nic spolecnyho ze to je nejaka dodelavka spis to by to mel na 1.9tdi kazdej a nikdo to nema.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 jeste jsem v autorizovany m servise nebyl noo...ale myslim si ze to nema prave se znackou skoda nic spolecnyho ze to je nejaka dodelavka spis to by to mel na 1.9tdi kazdej a nikdo to nema.. i když to s origo nic společného nemá, jsou schopni podle kabelů a jejich zapojení říci, co to má za funkci. Zas takoví troubové tam nejsou. Zkus to a dej vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.