Publikováno Listopad 7, 200717 r uz aj syn bude mat vodicsky preukaz a je mensi ako ja, tak spekulujem, ze by som kupil vyskovo nastavitelny spodok sedacky vodica (len ta konstrukcia pod sedakom) a prerobil pevnu sedacku na nastavitelnu. skusal to uz niekto ? da sa to vobec ? treba tam nieco pilit, rezat, zvarat ? alebo sa to len prehodi ? help Upraveno Listopad 7, 200717 r od colins
Listopad 7, 200717 r uz aj syn bude mat vodicsky preukaz a je mensi ako ja,tak spekulujem, ze by som kupil vyskovo nastavitelny spodok sedacky vodica (len ta konstrukcia pod sedakom) a prerobil pevnu sedacku na nastavitelnu. skusal to uz niekto ? da sa to vobec ? treba tam nieco pilit, rezat, zvarat ? alebo sa to len prehodi ? help robko QUOTE(Filini @ 7.11.2007, 10:01 ) * QUOTE(colins @ 7.11.2007, 9:36 ) * skusal si to niekedy prehodit ? z pevnej sedacky na posuvnu ? islo to ? ak ano, beriem. neskusal, ale podla mna by to ist malo skus zistit na fore ja som to teda neskusal, ale ked som bol v skodovke tak mi povedali, ze to predavaju aj zvlast (myslim len to zdvihanie pod sedacku) a chlapik mi vravel ze je to kompatibilne a staci to len premontovat z nezdvihatelneho na zdvihatelne a uz sedis vo vyskas smile.gif malo by to sedet inak v skodovke to maju za strasne prachy, aspom podla toho co mi povedal chlapik za pultom icon_.gif
Listopad 7, 200717 r uz aj syn bude mat vodicsky preukaz a je mensi ako ja,tak spekulujem, ze by som kupil vyskovo nastavitelny spodok sedacky vodica (len ta konstrukcia pod sedakom) a prerobil pevnu sedacku na nastavitelnu. skusal to uz niekto ? da sa to vobec ? treba tam nieco pilit, rezat, zvarat ? alebo sa to len prehodi ? help robko QUOTE(Filini @ 7.11.2007, 10:01 ) * QUOTE(colins @ 7.11.2007, 9:36 ) * skusal si to niekedy prehodit ? z pevnej sedacky na posuvnu ? islo to ? ak ano, beriem. neskusal, ale podla mna by to ist malo skus zistit na fore ja som to teda neskusal, ale ked som bol v skodovke tak mi povedali, ze to predavaju aj zvlast (myslim len to zdvihanie pod sedacku) a chlapik mi vravel ze je to kompatibilne a staci to len premontovat z nezdvihatelneho na zdvihatelne a uz sedis vo vyskas smile.gif malo by to sedet inak v skodovke to maju za strasne prachy, aspom podla toho co mi povedal chlapik za pultom icon_.gif jj presne tak a ten chalan co to ponuka to dava za dobru ak je to teda funkcne
Listopad 7, 200717 r Ešte raz potvrdím že to pojde, fakt v škode je to drahé jak sviňa. Prehodenie je pomerne jednoduché, kto rozoberal sedačku vie
Listopad 8, 200717 r Autor ide to mam aj novy spodok nemame nejake foto z tej prerabky ? alebo iny obrazovy material....
Listopad 8, 200717 r odmontujes operadlo a primonujes na spodok sedaku. vela fotiek je v temach o prezliekani potahov, dorabani vyhrievania sedadiel a tak...
Listopad 16, 201311 r Dobry den. Mam vysedenu a aj predratu soferovu sedacku. Mozem kupit zachovalo spolujazdcovu sedacku. Myslite ze by som dokazal to poprehadzovat vsetko? Podla toho co pisete asi hej len sa informujem. Dakujem
Listopad 16, 201311 r Bacha na to. Pokud chceš přehodit kus za kus, tak spolujezdec má všechno opačně. Kolečko na štelování opěradla a pokud je vejškově stavitelná tak i páku a to , pokud si dobře pamatuju nejde přendat. Pokud budeš kuchat a seš aspoň trochu zručnej a nepropíchneš si ruku vo šroubovák tak to zvládneš. :-) Až ji budeš mít venku, tak si ji pootočíš a pak už uvidíš co a jak.
Listopad 17, 201311 r Ja som to chcel spravit tak ze moju povodnu sedacku si neham ( je vyskovo stavitelna) a z tej kupenej len poprehadzujem politan na sedenie s latkou a tiez chrbtovu cast. Zadne sedacky som mal odcalunene uz, predne by mali byt na ten isty princip. alebo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.