ajeto Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Ahojte, dnes som mrkol pod auto a videl som nepripojeny konektor hnedej farby. je vo zvazku, kde je vysoko a hlbokotonovy klakson. kolega vravel, ze tam je snimac teploty. ten mam novy ale jedna strana je hranata a druha je obla. a ten hnedy konektor je cely hranaty a dnu nepasuje. co to moze byt ten konektor??? Lebo ani na pristrojovke mi neukazuje stav teploty. a vobec ma?? Dakujem chalani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Ahojte, dnes som mrkol pod auto a videl som nepripojeny konektor hnedej farby. je vo zvazku, kde je vysoko a hlbokotonovy klakson. kolega vravel, ze tam je snimac teploty. ten mam novy ale jedna strana je hranata a druha je obla. a ten hnedy konektor je cely hranaty a dnu nepasuje. co to moze byt ten konektor??? Lebo ani na pristrojovke mi neukazuje stav teploty. a vobec ma??Dakujem chalani. musíš koupit to čidlo teploty s hranatým konektorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Zřejmě tam máš opravdu jiné čidlo. Druh toho čidla by ti měli zjistit ve škoda servisu podle VINka. Dělalo se několik typů. Proto ti ani nemůže ukazovat teplotu na přístrojovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Zřejmě tam máš opravdu jiné čidlo. Druh toho čidla by ti měli zjistit ve škoda servisu podle VINka. Dělalo se několik typů. Proto ti ani nemůže ukazovat teplotu na přístrojovce dělali se právě dvě verze, předfacelift - hranatý konektor hnědý a fecelift - zakulacený konektor černý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 jj, přesně jak píšeš, taky už jsem ho kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajeto Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 ahojte, ma nejaky vplyv na startovanie aj tento snimac vonkajsej teploty???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajeto Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Fakt nikto nema sajnu??? ci ma snimac vonkajsej teploty vplyv na startovanie?? lebo doteraz mi auto nechcelo za studena nastartovat. a teraz, ked teplota klesla ku nule, mi to dlhsie zhavi a chyti na prvy druhy krat. diky hosi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Fakt nikto nema sajnu??? ci ma snimac vonkajsej teploty vplyv na startovanie?? lebo doteraz mi auto nechcelo za studena nastartovat. a teraz, ked teplota klesla ku nule, mi to dlhsie zhavi a chyti na prvy druhy krat. diky hosi ten snímač, o kterém se tu mluví, tak je jen na teplotu pro palubák nebo climatronic a palubák. U TDI motorů je ještě jedno čidlo a na základě teploty z tohoto čidla auto standartně od 5°C začíná žhavit (doba se dá upravovat přes diagnostiku, viz příspěvek vsekci "ostatní") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajeto Vloženo 9. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 oki, dakujem, takze ked ho nemam, tak mi je nanic. len preto, aby mi ukazovalo vonk, teplotu, super, caute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.