Volvak Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Neházejte na mě kameny na tak hloupou otázku Já už nevi kde se daji sehnat dráty o průměru 0,35. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 www.kdesedajisehnatkabely0,35.cz napiš odkud jsi ne pak ti někdo poradí, kde v dané destinaci hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 (editace) www.kdesedajisehnatkabely0,35.cznapiš odkud jsi ne pak ti někdo poradí, kde v dané destinaci hledat Č.Budějovice jinak zajímavý odkaz Editováno: 7. Listopad 2007, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 7. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tak co profíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 tiež by som rád vedel, u nás je firma MURAT ale tí predávajú len 100m špulky a keď chce človek 0,35; 0,5; 1,0; 1,5 .... a to ešte vo viacerých farbách......ajajááááááááj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 u mě ve skladu , ale do Budějek daleko, P.S. najdi firmu, která dělaá regulace příp. vyrábí rozvaděče elektro, tam je koupíš nebo vymeníš za flašku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 8. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 (editace) u mě ve skladu , ale do Budějek daleko, P.S. najdi firmu, která dělaá regulace příp. vyrábí rozvaděče elektro, tam je koupíš nebo vymeníš za flašku Někdo se má když to doma má a nebo nakupuje za flašku. Už někoho mám. Editováno: 8. Listopad 2007, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Někdo se má když to doma má a nebo nakupuje za flašku. Už někoho mám. , věř mi, že bych ti je dal zadara, kdyby jsi byl někde blíž, máme spotřebu na kilometry, takže pár metrů nic není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 8. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Našel jsem jediný internetový obchod kde se Mi to snad podaří sehnat.Pak dám vědět jak jsem dopadl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 10. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Zkoušel jsi Asperu přímo v Budějcích? Tam by to neměli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 10. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 Zkoušel jsi Asperu přímo v Budějcích? Tam by to neměli? Tam už jsem dřív byl právě neměli průměr 0,35. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Zkoušel jsi Asperu přímo v Budějcích? Tam by to neměli? Tam už jsem dřív byl právě neměli průměr 0,35. kolik toho potřebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Zkoušel jsi Asperu přímo v Budějcích? Tam by to neměli? Tam už jsem dřív byl právě neměli průměr 0,35. kolik toho potřebuješ? OD KAŽDÉ BARVY 20 m . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Našel jsem jediný internetový obchod kde se Mi to snad podaří sehnat.Pak dám vědět jak jsem dopadl. Jak jsem slíbil tak konám http://www.elektromaterialy.cz/. Vše mi poslali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.