Přejít na obsah

Octavka 1,8 Turbo

maxspeed

Doporučené příspěvky

Potřeboval bych radu nebo nějaký poznatek. Mám O1 1,8T 20V. Auto jsem měl v servisu na přestavbě po bouračce. Od vyzvednutí auta ze servisu se od 2500 ot. a odstavení nohy z plynu ozve zvuk totožný, jako bych tam měl Blow off ventil, což nemám. Nevím aby to nebylo turbo - přidřené či co...Auto vůbec nijak nekouří, tah zůstal zachován. Do nehody šlapalo vše naprosto tiše. Poraďte čím nebo co to může být. :help: Díky.

P.S. stav tacho sice 270 tis. km, ale pravidelný servis a údržba, nikdy žádný problém. :palec2: Až teď ten zvuk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potřeboval bych radu nebo nějaký poznatek. Mám O1 1,8T 20V. Auto jsem měl v servisu na přestavbě po bouračce. Od vyzvednutí auta ze servisu se od 2500 ot. a odstavení nohy z plynu ozve zvuk totožný, jako bych tam měl Blow off ventil, což nemám. Nevím aby to nebylo turbo - přidřené či co...Auto vůbec nijak nekouří, tah zůstal zachován. Do nehody šlapalo vše naprosto tiše. Poraďte čím nebo co to může být. :help: Díky.

P.S. stav tacho sice 270 tis. km, ale pravidelný servis a údržba, nikdy žádný problém. :palec2: Až teď ten zvuk.

Ahoj reklamoval bych to v servise co ti to opravovaly.... ale dle mého se neděje nic spatného.. jen někde něco netěsní a je slyšet hluk od motoru... možná průchodka u dveří.. težko říct...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...