maxspeed Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Potřeboval bych radu nebo nějaký poznatek. Mám O1 1,8T 20V. Auto jsem měl v servisu na přestavbě po bouračce. Od vyzvednutí auta ze servisu se od 2500 ot. a odstavení nohy z plynu ozve zvuk totožný, jako bych tam měl Blow off ventil, což nemám. Nevím aby to nebylo turbo - přidřené či co...Auto vůbec nijak nekouří, tah zůstal zachován. Do nehody šlapalo vše naprosto tiše. Poraďte čím nebo co to může být. Díky. P.S. stav tacho sice 270 tis. km, ale pravidelný servis a údržba, nikdy žádný problém. Až teď ten zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 Potřeboval bych radu nebo nějaký poznatek. Mám O1 1,8T 20V. Auto jsem měl v servisu na přestavbě po bouračce. Od vyzvednutí auta ze servisu se od 2500 ot. a odstavení nohy z plynu ozve zvuk totožný, jako bych tam měl Blow off ventil, což nemám. Nevím aby to nebylo turbo - přidřené či co...Auto vůbec nijak nekouří, tah zůstal zachován. Do nehody šlapalo vše naprosto tiše. Poraďte čím nebo co to může být. Díky.P.S. stav tacho sice 270 tis. km, ale pravidelný servis a údržba, nikdy žádný problém. Až teď ten zvuk. Ahoj reklamoval bych to v servise co ti to opravovaly.... ale dle mého se neděje nic spatného.. jen někde něco netěsní a je slyšet hluk od motoru... možná průchodka u dveří.. težko říct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.