Publikováno Listopad 8, 200717 r Dneska jsem zjistil, že při vypnutém klimakompresoru (mám climatronic) se to kolco (asi ta elektrospojka či co) u motoru pomalu pootáčí a píská nebo vrže. Jakmile zapnu klimakompresor, tak se to kolco pěkně roztočí a je klid. Poradíte mi prosím, v čem to je a jak to opravit? Musím to řešit hned nebo můžu pár dnů jezdit? Díky za rady.
Listopad 8, 200717 r Dneska jsem zjistil, že při vypnutém klimakompresoru (mám climatronic) se to kolco (asi ta elektrospojka či co) u motoru pomalu pootáčí a píská nebo vrže. Jakmile zapnu klimakompresor, tak se to kolco pěkně roztočí a je klid.Poradíte mi prosím, v čem to je a jak to opravit? Musím to řešit hned nebo můžu pár dnů jezdit? Díky za rady. buď povolená spojka (stačí dotáhnout) nebo ložisko KO pro představu
Listopad 10, 200717 r Dneska jsem zjistil, že při vypnutém klimakompresoru (mám climatronic) se to kolco (asi ta elektrospojka či co) u motoru pomalu pootáčí a píská nebo vrže. Jakmile zapnu klimakompresor, tak se to kolco pěkně roztočí a je klid.Poradíte mi prosím, v čem to je a jak to opravit? Musím to řešit hned nebo můžu pár dnů jezdit? Díky za rady. Tuhle poruchu jsem měl taky na OI 1.6 55kW a tenkrát mi ho měnili celý kompresor s tím, že mám typ s nerozebiratelnou řemenicí.
Listopad 14, 200717 r Autor Zítra to vezu na opravu, tak jen doufám, že bude pouze povolený šroub spojka KO - urvané 2 čepy ze 3 - vyměněna
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.