Kutil_Tim Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ďaľší idiot, ktorý si myslel, že na štvorkolku nepotrebuje zimné gumy jj a byt pojistovnou tak bych dal do podminek zimni gumy, nemas? naboral si? zaplatis si vsechno sam a lidi by se naucili:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ďaľší idiot, ktorý si myslel, že na štvorkolku nepotrebuje zimné gumy kde to bylo, toho Scouta bych za rozumnou cenu koupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ďaľší idiot, ktorý si myslel, že na štvorkolku nepotrebuje zimné gumy No ,ted si muze pekne koupit nejakou skodovenku na hory:) skoda scoutika U nas uz to taky vypada celkem (ne)pekne ,,v nizinach sem tam nejaky ten bily flek,ale kousek,na horach uz to zacina byt typicky zimni,,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 večer cestou domů to drobet klouzalo. Na sjezdu z hradecký dálnice to bylo jak flaška. jen se mi zdálo, že se nějak vlním a pak koukám, že mi svítí kontrolka toho smyku. Docela pastička, protože až téměř na konec dálnice jen voda a teplota lehce nad nulou. A na tom sjezdu teplota padla na nulu a flaška. V opačným směru na Prahu asi jeden chudák přišel o body. Oni teď stávaj i na vjezdu a kdo tu 60ku profičí, tak za ním vyrazí se zálohy. Jen jsem koukal jak ho doháněj a stavěj. Tak bacha na ně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 dnes rano som bol vencit o cca 5,30 a pekne som sa pred vchodom vydrbal na takej mikro poladovici nastastie hruba bunda az pod rit mi ochranila sedacie svaly.. a ja somar som este neprezul lebo som cakal ze sa zopakuje minuly rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 No u naz je uz tiez "trochu" snehu. Aktualne - stale snezi. S letnymi by som si uz dva tyzdne ani neskrtol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Ďaľší idiot, ktorý si myslel, že na štvorkolku nepotrebuje zimné gumy Kde se to stalo???Není to náhodou Břest??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 dnes rano som bol vencit o cca 5,30 a pekne som sa pred vchodom vydrbal na takej mikro poladovici nastastie hruba bunda az pod rit mi ochranila sedacie svaly.. a ja somar som este neprezul lebo som cakal ze sa zopakuje minuly rok... obávám se, že letos bude, bohužel, zku*vená, poje*aná zima jak na Sibiři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 je to na hovno furt si hlídat náledí a furt na to myslet, nedá se to pořádně kalit. Furt teď čumím na teploměr na palubce, hlídám mostky a při 180 už mám staženou prdel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 je to na hovno furt si hlídat náledí a furt na to myslet, nedá se to pořádně kalit. Furt teď čumím na teploměr na palubce, hlídám mostky a při 180 už mám staženou prdel. tak jako období 180tek an dálnici na chvíli končí, mě stačilo v minulém týdnu při podřazení ve 110km/h, že mi prohrábly kola a hned jsme byl na 80 a v pravym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 je to na hovno furt si hlídat náledí a furt na to myslet, nedá se to pořádně kalit. Furt teď čumím na teploměr na palubce, hlídám mostky a při 180 už mám staženou prdel. tak jako období 180tek an dálnici na chvíli končí, mě stačilo v minulém týdnu při podřazení ve 110km/h, že mi prohrábly kola a hned jsme byl na 80 a v pravym tak nějak, a to jsem si ještě minulej tejden dopřával v Německu nerušeně a bez obav svou Vmax 225km-h. Včera večer jsem se po okresce plazil 60 a cejtil jsem jak se smekám, bylo to jako flaška. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 http://www.tanvald.cz/webcam/cam2.php počasí u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 http://www.tanvald.cz/webcam/cam2.php počasí u nás mamíííííí, pomóóóc, já tu zku*venou sračku nesnáším a klemru jakbysmet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Ďaľší idiot, ktorý si myslel, že na štvorkolku nepotrebuje zimné gumy Kde se to stalo???Není to náhodou Břest??? Vinklec: Áno, Břest Inak pekne na tých fotkách vidno tie gumy - na starej audine poctivé zimáky, na novom scoute letné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) Tesim se na prvni rozkvet jarniho kvetu...a zpev ptaku ... posledni dobou uz snizk taky nemusim...ikdyz-na pristi rok porizuju prkno at ze zimy neco mam...... Editováno: 13. Listopad 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 U nás skoro žádnej sníh a taje, spíše sračka...... Přešticko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 jee, vy se máte v čechách, máte snížek, kopce- unás na moravě je rovina, bez sněhu a je mokro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 jee, vy se máte v čechách, máte snížek, kopce- unás na moravě je rovina, bez sněhu a je mokro věř mi, není co závidět.. :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 tak tak, nejni co závidět, jezdím ted každej den do jbc..a paceřák je při menší kalamitě zaseklej..to co jezdím normálně 15-20 min ted přes hodinu..pruda..a foto též dodám z předbaráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 tak to teda neni co zavidet ale az bude silnice odhrnuta a sucha a vse kolem bude bile, tak to bude teprv pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Tak dnes to k nam dorazilo v plne sile.... Tma uz bude i prez den.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tak dnes to k nam dorazilo v plne sile.... Tma uz bude i prez den.... Nesmíš trávit čas pod střechou v holubníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Tak dnes to k nam dorazilo v plne sile.... Tma uz bude i prez den.... nemám rád sníh (mimo hor) a střešní okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Smržovka ve středu, ještě že tam nebydlim, řikám tomu dokonalý počasí na sebevraždu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Fčera sem se seznamoval se sněhem poblíž Děčína.... fuj, snad to k nám nedoleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.