Listopad 17, 200717 r takze,dneska unas +5 stupnu,,, polojasno .) pomalinku to taje pošli to teplý počasí a sluníčko i k nám na sever
Listopad 17, 200717 r Dnes bolo kraaasne, rano -9 stupnov jasno, Jednoducho super Nedalo mi to a uz som bol vyskusat svah. Sneh bol uzasny, krasny prasan. Zopar foto.
Listopad 17, 200717 r takze,dneska unas +5 stupnu,,, polojasno .) pomalinku to taje pošli to teplý počasí a sluníčko i k nám na sever Moc douho to nevyrdzelo... - je tu zase
Listopad 17, 200717 r Dnes bolo kraaasne, rano -9 stupnov jasno, Jednoducho super Nedalo mi to a uz som bol vyskusat svah. Sneh bol uzasny, krasny prasan. Zopar foto. fuj, chce se mi grcat ve středu jsem musel večer do Prahy a z Prahy pak kousek k Ostravě a pěkně na pi*u. Od Pardubic fujalo až do Práglu a z Práglu jsem vyjížděl někde po 20 hod. a ten sku*vený bordel padal skoro až k Brnu. A pěknej kus cesty mezi Práglem a Brnem bylo na "dálnici" místama až 10cm toho bordela. A aby toho nebylo málo, tak jsem chytil tu kalamitu na severu Moravy a celej pátek v tom jezdit. V kombinaci s hustou dopravou a všudepřítomnými opravami a uzavírkami silnic fakt pošušňání, obzlášť když se potřebuju přesouvat dle připraveného scénáře. Komu se to líbí, ať si ten hnusný sajrajt pěstuje doma v obýváku, grrrrrr. Mělo by se odhlasovat, že se toto zakazuje zákonem
Listopad 17, 200717 r takze,dneska unas +5 stupnu,,, polojasno .) pomalinku to taje pošli to teplý počasí a sluníčko i k nám na sever Moc douho to nevyrdzelo... - je tu zase Jestli myslíš to sluníčko, tak ho hlavně chyť a nikam nepouštěj!!!!
Listopad 17, 200717 r ani nestíhám doplňovat kapalinu do ostřikovače, vycákám minimálně kanistr denně a stejně je furt to sklo zajebané a té soli se dolů ze skla moc nechce.
Listopad 18, 200717 r Mel jsem sen,ze sedim v bazene 35 stupnu,slunce pali...... po rannim probuzeni mi spadla brada,toho sneha zase pribylo,nekdy tak uvazuju kde ho porad berou ... minus 6 ,pekna zima....
Listopad 18, 200717 r Mel jsem sen,ze sedim v bazene 35 stupnu,slunce pali...... po rannim probuzeni mi spadla brada,toho sneha zase pribylo,nekdy tak uvazuju kde ho porad berou ... minus 6 ,pekna zima.... Takovej sen jsem měl vloni v dubnu - 5.4. jsem odlétal z republiky, tady 3 metry sněhu a za 15 hodin vylézal v San Antoniu v Texasu z letadla a tam bylo 35° ještě v deset večer :p
Listopad 18, 200717 r Mel jsem sen,ze sedim v bazene 35 stupnu,slunce pali...... po rannim probuzeni mi spadla brada,toho sneha zase pribylo,nekdy tak uvazuju kde ho porad berou ... minus 6 ,pekna zima.... Takovej sen jsem měl vloni v dubnu - 5.4. jsem odlétal z republiky, tady 3 metry sněhu a za 15 hodin vylézal v San Antoniu v Texasu z letadla a tam bylo 35° ještě v deset večer :p No ty jsou fakt nejlepsi,clovek ma z toho pak cely den depku ... lepsi jsou ty opacny,, kdyz se mi v lete zda ,ze je zima....
Listopad 20, 200717 r dneska dopoledne unas .... doufam ,ze to na nejakou dobu vydrzi... sry,za to spinave okno---
Listopad 30, 200717 r Dneska po ránu ro asi byla katastrofa leckde, taky jsem koukal jak telátko když jsem v sedm otevřel dveře a tam sníh:-) Škoda, že tak taje:(
Listopad 30, 200717 r No u nas sa uz tiez topi ale vo stvrtok rano ked som siel to prace tak pieklo MINUS 17 st. A to len zacina zima.
Listopad 30, 200717 r Unas prez den celkem slusne sypalo,,ale tedko je tam na 0-le a pekne tam leje,,,takze to rano bude asi slusna led'árna...
Listopad 30, 200717 r jj, dnes jsem si taky užil, ráno v 5.00 z Jaroměře do Čelákovic, sice jsem v HK u Malšáku potkal dva sypače, ale byly to multikáry a odklízely chodníky , pak jeden traktor na výpadovce na PU, ale se zvednutou radličkou a u Chlumce na D11 v protisměru pluhovaly, jinak docela dost bordelu
Listopad 30, 200717 r Dneska po ránu ro asi byla katastrofa leckde, taky jsem koukal jak telátko když jsem v sedm otevřel dveře a tam sníh:-) Škoda, že tak taje:( jedeě! že ti střihnu za uši!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.