Jero Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 takze,dneska unas +5 stupnu,,, polojasno .) pomalinku to taje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 takze,dneska unas +5 stupnu,,, polojasno .) pomalinku to taje pošli to teplý počasí a sluníčko i k nám na sever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Dnes bolo kraaasne, rano -9 stupnov jasno, Jednoducho super Nedalo mi to a uz som bol vyskusat svah. Sneh bol uzasny, krasny prasan. Zopar foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 takze,dneska unas +5 stupnu,,, polojasno .) pomalinku to taje pošli to teplý počasí a sluníčko i k nám na sever Moc douho to nevyrdzelo... - je tu zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Dnes bolo kraaasne, rano -9 stupnov jasno, Jednoducho super Nedalo mi to a uz som bol vyskusat svah. Sneh bol uzasny, krasny prasan. Zopar foto. fuj, chce se mi grcat ve středu jsem musel večer do Prahy a z Prahy pak kousek k Ostravě a pěkně na pi*u. Od Pardubic fujalo až do Práglu a z Práglu jsem vyjížděl někde po 20 hod. a ten sku*vený bordel padal skoro až k Brnu. A pěknej kus cesty mezi Práglem a Brnem bylo na "dálnici" místama až 10cm toho bordela. A aby toho nebylo málo, tak jsem chytil tu kalamitu na severu Moravy a celej pátek v tom jezdit. V kombinaci s hustou dopravou a všudepřítomnými opravami a uzavírkami silnic fakt pošušňání, obzlášť když se potřebuju přesouvat dle připraveného scénáře. Komu se to líbí, ať si ten hnusný sajrajt pěstuje doma v obýváku, grrrrrr. Mělo by se odhlasovat, že se toto zakazuje zákonem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 takze,dneska unas +5 stupnu,,, polojasno .) pomalinku to taje pošli to teplý počasí a sluníčko i k nám na sever Moc douho to nevyrdzelo... - je tu zase Jestli myslíš to sluníčko, tak ho hlavně chyť a nikam nepouštěj!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 ani nestíhám doplňovat kapalinu do ostřikovače, vycákám minimálně kanistr denně a stejně je furt to sklo zajebané a té soli se dolů ze skla moc nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Brrrr, kurna dnes rano -14 st. Kosa jak svina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Mel jsem sen,ze sedim v bazene 35 stupnu,slunce pali...... po rannim probuzeni mi spadla brada,toho sneha zase pribylo,nekdy tak uvazuju kde ho porad berou ... minus 6 ,pekna zima.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Mel jsem sen,ze sedim v bazene 35 stupnu,slunce pali...... po rannim probuzeni mi spadla brada,toho sneha zase pribylo,nekdy tak uvazuju kde ho porad berou ... minus 6 ,pekna zima.... Takovej sen jsem měl vloni v dubnu - 5.4. jsem odlétal z republiky, tady 3 metry sněhu a za 15 hodin vylézal v San Antoniu v Texasu z letadla a tam bylo 35° ještě v deset večer :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Mel jsem sen,ze sedim v bazene 35 stupnu,slunce pali...... po rannim probuzeni mi spadla brada,toho sneha zase pribylo,nekdy tak uvazuju kde ho porad berou ... minus 6 ,pekna zima.... Takovej sen jsem měl vloni v dubnu - 5.4. jsem odlétal z republiky, tady 3 metry sněhu a za 15 hodin vylézal v San Antoniu v Texasu z letadla a tam bylo 35° ještě v deset večer :p No ty jsou fakt nejlepsi,clovek ma z toho pak cely den depku ... lepsi jsou ty opacny,, kdyz se mi v lete zda ,ze je zima.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 (editace) U nas pred barakem - Okres Náchod Editováno: 18. Listopad 2007, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 dneska dopoledne unas .... doufam ,ze to na nejakou dobu vydrzi... sry,za to spinave okno--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 (editace) Olomouc dnes ráno katastrofa. Editováno: 30. Listopad 2007, autor: prtko5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Dneska po ránu ro asi byla katastrofa leckde, taky jsem koukal jak telátko když jsem v sedm otevřel dveře a tam sníh:-) Škoda, že tak taje:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 No u nas sa uz tiez topi ale vo stvrtok rano ked som siel to prace tak pieklo MINUS 17 st. A to len zacina zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Unas prez den celkem slusne sypalo,,ale tedko je tam na 0-le a pekne tam leje,,,takze to rano bude asi slusna led'árna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 jj, dnes jsem si taky užil, ráno v 5.00 z Jaroměře do Čelákovic, sice jsem v HK u Malšáku potkal dva sypače, ale byly to multikáry a odklízely chodníky , pak jeden traktor na výpadovce na PU, ale se zvednutou radličkou a u Chlumce na D11 v protisměru pluhovaly, jinak docela dost bordelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Dneska po ránu ro asi byla katastrofa leckde, taky jsem koukal jak telátko když jsem v sedm otevřel dveře a tam sníh:-) Škoda, že tak taje:( jedeě! že ti střihnu za uši! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 jen co jsem dneska ráno vyjel, tak fábie s nějakou vejtřaskou byli v sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.