Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám dotaz začíná zima cablačka jaké doporučujete dát nové stěrače nebo nové gumičky když už ty původní nestírají a spíš matlají přední sklo.....poradte s výberem.....zda kupovat origo Škoda..nebo jiné........

Vloženo

Stěrač jsem dával vždy nové origo před zimou a na jaře potom gumičky a teď mám aerotwiny...jenom silně váhám, jestli je dát na jaře znovu, nebo se vrátit k origo.

Vloženo
Stěrač jsem dával vždy nové origo před zimou a na jaře potom gumičky a teď mám aerotwiny...jenom silně váhám, jestli je dát na jaře znovu, nebo se vrátit k origo.

s Bošákama jsem nad míru spokoje, už je mám na autě rok a pořád stírají na 1*

Vloženo
Myslim, ze uz jsme to resili asi 5x :)

Ty pouzivas ty zazracne tekute sterace, ktere bych si ja uz na auto po druhe nedal, takze malo stiras a vydrzi ti dele.

tak tak ...

ale aj tak si myslim ze stiarce rychlejsie starnu vekom ako opotrebovanim.

skratka stvrdnu casom ci ich pouzivate ci nie

Vloženo

Hm, neviem, či som moc náročný, ale tieto hyperlacné stierače som vždy zahodil po pár dňoch a kúpil originál. Babka vravievali "lacné mäso psi žerú"... Tých 500 Sk za poriadne stierače raz do roka ma nezabije. Vždy sa ale z chuti bavím, keď vidím ľudí v autách za 2mega, ako sa trápia s vymieňaním gumičiek, ktoré nakúpili v Lidli za 15 Sk v akcii :D

Vloženo
Hm, neviem, či som moc náročný, ale tieto hyperlacné stierače som vždy zahodil po pár dňoch a kúpil originál. Babka vravievali "lacné mäso psi žerú"... Tých 500 Sk za poriadne stierače raz do roka ma nezabije. Vždy sa ale z chuti bavím, keď vidím ľudí v autách za 2mega, ako sa trápia s vymieňaním gumičiek, ktoré nakúpili v Lidli za 15 Sk v akcii :D

Nejlepší jsou originál,vydržej více,než ty koupený,jak se říká za babku

Vloženo

když už jste u toho vrzání, vržou vám teď v zimě nějaké plasty či pružiny atd? Mě to minulý týden docela začalo vrzat vše pěkně. Mám kombi. V jiném autě jsem to ještě nezažil, tak se jen ptám

Vloženo

Vrzají všechny auta, ať už za půl, nebo za 3 mega, pouze se to liší v míře vrzání, to podle mrazu a typu kastle (kombi a kabria asi nejvíc, limo nejmíň). ;)

A sem to nepatří, je na to téma v sekci interiér tady ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...