Johny55 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Zdravím pánové jako každý bych už taky potřeboval stříknout do barvy pár součástek Nárazník, lišty, prahy....atd atd ! Ovšem nejsem si jistej jakou lakovnu vybrat. nemáte někde v Praze nebo v okolí nějaký typ (kontakt,web, email) na nějakou ostvětšenou ? Předem dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Zdravím pánové jako každý bych už taky potřeboval stříknout do barvy pár součástek Nárazník, lišty, prahy....atd atd ! Ovšem nejsem si jistej jakou lakovnu vybrat. nemáte někde v Praze nebo v okolí nějaký typ (kontakt,web, email) na nějakou ostvětšenou ? Předem dík! dik za pomoc tak neco rysknu z netu no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 (editace) Zdravím pánové jako každý bych už taky potřeboval stříknout do barvy pár součástek Nárazník, lišty, prahy....atd atd ! Ovšem nejsem si jistej jakou lakovnu vybrat. nemáte někde v Praze nebo v okolí nějaký typ (kontakt,web, email) na nějakou ostvětšenou ? Předem dík! dik za pomoc tak neco rysknu z netu no Muzu vrele doporucit lakovnu na Zdibsku, z Prahy cca 5 km na sever. je to Autoservis Dvůr Zdibsko, s.r.o. [url=http://www.mapy.cz/#x=133144832@y=136311808@z=12@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=Zdibsko@sss=1@ssp=123884453_12 7505_147215269_146655105"] Editováno: 18. Listopad 2007, autor: Dutch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 18. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 Zdravím pánové jako každý bych už taky potřeboval stříknout do barvy pár součástek Nárazník, lišty, prahy....atd atd ! Ovšem nejsem si jistej jakou lakovnu vybrat. nemáte někde v Praze nebo v okolí nějaký typ (kontakt,web, email) na nějakou ostvětšenou ? Předem dík! dik za pomoc tak neco rysknu z netu no To radši nedělej.Já jsem taky risknul a výsledek je na Black Listu.Až něco seženeš,tak se poděl,taky potřebuju stříknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 18. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2007 (editace) Zdravím pánové jako každý bych už taky potřeboval stříknout do barvy pár součástek Nárazník, lišty, prahy....atd atd ! Ovšem nejsem si jistej jakou lakovnu vybrat. nemáte někde v Praze nebo v okolí nějaký typ (kontakt,web, email) na nějakou ostvětšenou ? Předem dík! dik za pomoc tak neco rysknu z netu no To radši nedělej.Já jsem taky risknul a výsledek je na Black Listu.Až něco seženeš,tak se poděl,taky potřebuju stříknout. Právě proto se ptám, tak už mi přišlo par PM - http://www.autosklo.net/ - Autoservis Dvůr Zdibsko, s.r.o. Zatim nejreálnější řešení, všem dík kdo se ozval Editováno: 18. Listopad 2007, autor: Johny55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 http://www.autosibrina.cz/ Tady jsem si nechával lakovat nárazník a spokojenost, odstín vyzkoušeli podle vzorníku, barva sedí a bylo to rychlé, myslím, že ani ne týden.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 nebo tahle: BK COLOR autolak, Poštovní 119, 25219 Rudná u Prahy, Tel.: 311670394 Otci tam stříkali metlou a mě pastelovým lakem nárazník a obojí perfektní. Cenovka byla 3kkč za metlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.