Tip na lakovny v Praze ? - Ostatní - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Tip na lakovny v Praze ?

Johny55

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové jako každý bych už taky potřeboval stříknout do barvy pár součástek Nárazník, lišty, prahy....atd atd ! Ovšem nejsem si jistej jakou lakovnu vybrat. nemáte někde v Praze nebo v okolí nějaký typ (kontakt,web, email) na nějakou ostvětšenou ? Předem dík! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Johny55 napsal:
Zdravím pánové jako každý bych už taky potřeboval stříknout do barvy pár součástek Nárazník, lišty, prahy....atd atd ! Ovšem nejsem si jistej jakou lakovnu vybrat. nemáte někde v Praze nebo v okolí nějaký typ (kontakt,web, email) na nějakou ostvětšenou ? Předem dík! :)

dik za pomoc lol tak neco rysknu z netu no :feve:

Odkaz ke komentáři

Johny55 napsal:
  Johny55 napsal:

Muzu vrele doporucit lakovnu na Zdibsku, z Prahy cca 5 km na sever. je to Autoservis Dvůr Zdibsko, s.r.o.

[url=http://www.mapy.cz/#x=133144832@y=136311808@z=12@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=Zdibsko@sss=1@ssp=123884453_12

7505_147215269_146655105&quot]

Editováno: , autor: Dutch
Odkaz ke komentáři

Johny55 napsal:
  Johny55 napsal:

To radši nedělej.Já jsem taky risknul a výsledek je na Black Listu.Až něco seženeš,tak se poděl,taky potřebuju stříknout.

Odkaz ke komentáři

ritchie napsal:
  Johny55 napsal:
  Johny55 napsal:

To radši nedělej.Já jsem taky risknul a výsledek je na Black Listu.Až něco seženeš,tak se poděl,taky potřebuju stříknout.

Právě proto se ptám, tak už mi přišlo par PM

- http://www.autosklo.net/

- Autoservis Dvůr Zdibsko, s.r.o.

Zatim nejreálnější řešení, všem dík kdo se ozval

Editováno: , autor: Johny55
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...