Publikováno Listopad 13, 200717 r chlapi musi se nejak prispusobovat jednotka co je u moturku na stahovani oken u ridice?? menil jsem ji a ted mi nechodi central u dveri ridice a nejdou vytahnout okna u spolujezdce a vzadu, central na dalku jde krom dveri ridice. prosim rady
Listopad 13, 200717 r chlapi musi se nejak prispusobovat jednotka co je u moturku na stahovani oken u ridice?? menil jsem ji a ted mi nechodi central u dveri ridice a nejdou vytahnout okna u spolujezdce a vzadu, central na dalku jde krom dveri ridice. prosim rady aktivovat se nijak nemusí, ale musíš ji vždy vyměnit za ten samý typ a příslušnost k verzi komfortu v šemž je asi v tvém případě problém
Listopad 13, 200717 r Autor chlapi musi se nejak prispusobovat jednotka co je u moturku na stahovani oken u ridice?? menil jsem ji a ted mi nechodi central u dveri ridice a nejdou vytahnout okna u spolujezdce a vzadu, central na dalku jde krom dveri ridice. prosim rady aktivovat se nijak nemusí, ale musíš ji vždy vyměnit za ten samý typ a příslušnost k verzi komfortu v šemž je asi v tvém případě problém takže se nemusí přizpůsobovat nijak?? ani kodovat, jen vymenit a melo by to vsechno slapat??
Listopad 13, 200717 r chlapi musi se nejak prispusobovat jednotka co je u moturku na stahovani oken u ridice?? menil jsem ji a ted mi nechodi central u dveri ridice a nejdou vytahnout okna u spolujezdce a vzadu, central na dalku jde krom dveri ridice. prosim rady aktivovat se nijak nemusí, ale musíš ji vždy vyměnit za ten samý typ a příslušnost k verzi komfortu v šemž je asi v tvém případě problém takže se nemusí přizpůsobovat nijak?? ani kodovat, jen vymenit a melo by to vsechno slapat?? jaký máš MR - modelový rok/rv? nejspíš si tam dal mozek z jiné vezre komfortu a proto ti to blbne Upraveno Listopad 13, 200717 r od rolbar
Listopad 13, 200717 r Autor chlapi musi se nejak prispusobovat jednotka co je u moturku na stahovani oken u ridice?? menil jsem ji a ted mi nechodi central u dveri ridice a nejdou vytahnout okna u spolujezdce a vzadu, central na dalku jde krom dveri ridice. prosim rady aktivovat se nijak nemusí, ale musíš ji vždy vyměnit za ten samý typ a příslušnost k verzi komfortu v šemž je asi v tvém případě problém takže se nemusí přizpůsobovat nijak?? ani kodovat, jen vymenit a melo by to vsechno slapat?? jaký máš MR - modelový rok/rv? nejspíš si tam dal mozek z jiné vezre komfortu a proto ti to blbne je to 2002. ona byla vypalená zasuvka a uhnily kontakty, a na vagu mi to na adrese 46 pise ze je neco jeste s jednotkou u spolujezdce.
Listopad 13, 200717 r Autor takze kdyby tam byla ta spravna jednotka tak bych to jen zapojit nic neprzpusoboval( nekodoval) a vse by fungovalo?? a musi se nejak nastavovat automaticke sjizdeni oken??
Listopad 13, 200717 r takže tam si mohl ještě něco špatně zapojit a nebo je jiná RJ dveří, kterou jsi tam dával, když dáš diagnostiku, tak by se ti měli vypsat i čísla Tursteuergerat a číslo xxx xxx 8xx D pokud u jedné z jednotek bude jiné písmeno než D, je tam špatná (platí pro 3. gen. MR02) pokud jsi měl stahování na DO naprogramované, tak se nic už programovat nemusí, to je uložené v Komfortce vedle volantu akorát se musí nastavit polohy oken, klíčem v zámku necháž zajet a vyjet všechna okna a chvíli podržíš Upraveno Listopad 13, 200717 r od rolbar
Listopad 13, 200717 r Autor takže tam si mohl ještě něco špatně zapojit a nebo je jiná RJ dveří, kterou jsi tam dával, když dáš diagnostiku, tak by se ti měli vypsat i čísla Tursteuergerat a číslo xxx xxx 8xx D pokud u jedné z jednotek bude jiné písmeno než D, je tam špatná (platí pro 3. gen. MR02)pokud jsi měl stahování na DO naprogramované, tak se nic už programovat nemusí, to je uložené v Komfortce vedle volantu akorát se musí nastavit polohy oken, klíčem v zámku necháž zajet a vyjet všechna okna a chvíli podržíš jel jsem kabel po kabelu tak jsem to snad zapojil spravne, tak ja se zitra kouknu na to oznaceni, pokud nebudou mit vsechny na konci D tak je to spatne :-) , kdyz je mi divny : dálkou zamknu vsechny dvere krom ridice, kdyz napr u spolujezdce zmacknu tlacitko na vytazeni okna tak cvakne a nic. potom ridicovo okno chodi ale nejezdi samo, u ridice servomotorek chodi jen kdyz ho ovladam vnitrnim tlacitkem uzamikani...
Listopad 13, 200717 r Autor popřípadě sem hoď zítra čísla chyb, který ti to vyhodí třeba to něco řekne jasny budu se snazit je opsat,
Listopad 13, 200717 r Autor ted me tak napadlo ze mi jednotka na VAGu napsala na adrese 46 ze jednotka spolujezdce neodpovida. mam tam nakou zradu, jo a jak se presne naziva ta jednotka ve dverich?? Upraveno Listopad 13, 200717 r od Power156
Listopad 13, 200717 r ted me tak napadlo ze mi jednotka na VAGu napsala na adrese 46 ze jednotka spolujezdce neodpovida. mam tam nakou zradu, jo a jak se presne naziva ta jednotka ve dverich?? jednotka dveří je Türsteuergerät a vypíše se ti ve VAG-comu při testu jednotek nebo při zadání adresy 46-komfort a bude to vypsané v dvou řádcích zeleným písmem - dva dlouhé řádky na tlačítkama (přizpůsobení, měřené hodnoty atd.) napíš čísla chyb
Listopad 13, 200717 r Autor ted me tak napadlo ze mi jednotka na VAGu napsala na adrese 46 ze jednotka spolujezdce neodpovida. mam tam nakou zradu, jo a jak se presne naziva ta jednotka ve dverich?? jednotka dveří je Türsteuergerät a vypíše se ti ve VAG-comu při testu jednotek nebo při zadání adresy 46-komfort a bude to vypsané v dvou řádcích zeleným písmem - dva dlouhé řádky na tlačítkama (přizpůsobení, měřené hodnoty atd.) napíš čísla chyb ja sem to zkousel a ja se do kofortky 46 nedostanu pres VAG ( to sou problemy se mnou) jedine bych to musel zkusit přez VAS
Listopad 13, 200717 r ted me tak napadlo ze mi jednotka na VAGu napsala na adrese 46 ze jednotka spolujezdce neodpovida. mam tam nakou zradu, jo a jak se presne naziva ta jednotka ve dverich?? jednotka dveří je Türsteuergerät a vypíše se ti ve VAG-comu při testu jednotek nebo při zadání adresy 46-komfort a bude to vypsané v dvou řádcích zeleným písmem - dva dlouhé řádky na tlačítkama (přizpůsobení, měřené hodnoty atd.) napíš čísla chyb ja sem to zkousel a ja se do kofortky 46 nedostanu pres VAG ( to sou problemy se mnou) jedine bych to musel zkusit přez VAS no, tak jestli nekomunikuje, tak to neni moc dobrý a nejspíš je to zdroj potíží, jak dlouho nekomunikuje?
Listopad 13, 200717 r Autor ted me tak napadlo ze mi jednotka na VAGu napsala na adrese 46 ze jednotka spolujezdce neodpovida. mam tam nakou zradu, jo a jak se presne naziva ta jednotka ve dverich?? jednotka dveří je Türsteuergerät a vypíše se ti ve VAG-comu při testu jednotek nebo při zadání adresy 46-komfort a bude to vypsané v dvou řádcích zeleným písmem - dva dlouhé řádky na tlačítkama (přizpůsobení, měřené hodnoty atd.) napíš čísla chyb ja sem to zkousel a ja se do kofortky 46 nedostanu pres VAG ( to sou problemy se mnou) jedine bych to musel zkusit přez VAS no, tak jestli nekomunikuje, tak to neni moc dobrý a nejspíš je to zdroj potíží, jak dlouho nekomunikuje? takhle, do zasuvky co je k te jendnotce ve dverich natekla voda vyhnilo to a kravilo to, na te jednotce byly vyhnile piny( uz tam nebyli) tudis vymena te jednotky + svorkovnice par pinu uhnile- vymenene za nove, prendavani pinu ze stare do nove hezky poporade.
Listopad 13, 200717 r nj, jenže komfortka je vedle volantové tyče pod palubkou, mohlo dojít k přetížení CANu a komfortka se odporoučela a už nekomunikuje.
Listopad 13, 200717 r Autor nj, jenže komfortka je vedle volantové tyče pod palubkou, mohlo dojít k přetížení CANu a komfortka se odporoučela a už nekomunikuje. ja se na to jeste zitra podivam pak dam vedet at tu nespekulujeme, zatim diky za odpovede :-) Dik
Listopad 13, 200717 r Autor tak me ted jeste napadlo co by tak vsechno nechodilo kdyby byla komfortka na druhym brehu :-)
Listopad 13, 200717 r tak me ted jeste napadlo co by tak vsechno nechodilo kdyby byla komfortka na druhym brehu :-) celkem by to všechno blblo, podle toho, jak by byla ťaflá.
Listopad 14, 200717 r Autor ahoj, takze zavady tam byly a to 01334 až 01331 coz mi to napsalo jednotky ve vsech dverich nekomunikuji, prijel jsem verze RJ a ridicova byla na konci B ostatni D tot problem, chlapek se pri objednavani preklikl a objednal blbou, tak jsem to dnes nahradil Deckovou a slapaloto jako das, takze problem s generaci jednotek :-) diky za vsechny rady
Listopad 14, 200717 r ahoj, takze zavady tam byly a to 01334 až 01331 coz mi to napsalo jednotky ve vsech dverich nekomunikuji, prijel jsem verze RJ a ridicova byla na konci B ostatni D tot problem, chlapek se pri objednavani preklikl a objednal blbou, tak jsem to dnes nahradil Deckovou a slapaloto jako das, takze problem s generaci jednotek :-) diky za vsechny rady hlavně, že to šlape
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.