broad Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) Zdravím všechny, všimnul jsem si, že při jízdě, po určité době od nastartování, se od vysouvacího kolíku zámku, který je na vrchní hraně dveří řidiče, ozývá divné cvrlikání. Když zmáčknu ovladání na panelu dveří pro uzamčení všech dveří a kolík zajede, tak to přestane. Když to znovu odemknu, zase se to po chvíli začne ozývat. Někdy je to nepříjemný a zavřenej taky jezdit nechci. Předem díky za všechny rady Editováno: 14. Listopad 2007, autor: broad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elegance black Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 oplně to stejny a děla mi to od te doby co jsem měl venku tapec kvuli mdf podložkam takže chyba na straně uživatele asi sem ohnul tu tyčku a ted není napnutá a klepe se a je volna -myslim to tahlo od koliku k zamku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 jojo - uplne jednoduse - vem nejaky molitan udelej mu nejaky tvar a napichni ho na tu tycku - hlavne at se o neco uvnitr ten molitan opira - igelit ci vnitrni konstrukce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Ahoj, mi to dělá u LZ dveří když jedu zamknutej, musim ho ještě domáčknout a pak dá klid ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.