lukkkas123 Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) Ahoj vím že se to zde probíralo mockrát, ale nikdy žádné řešení. Tak jsem se do toho pustil sám, ale potřeboval bych vaši spolupráci a případné rady nebo zkušenosti. Na své octavii jsem už vyměnil snad vše co šlo. Všechny vnitřní těsnění co je na rámu a i to pěnové co je na střeše po celé délce auta. Nedá se říct že by se to nějak výrazně zlepšilo. Pořád slyším profuk od zadních dveří a pak kolem rohuů jak jsou zrcátka. Dnes jsem zkusil koupit i dokonce těnění na citroen c3 . Dá se to nasadit na plechový profil co je na zadních dveřích . ( vlastně to vyplní mezeru mezi předními a zadními dvěřmí tu zhruba 0.5mm spáru. Jediný problém u toho je že není dostatečně dlouhý. chybí asi 7cmdolů a je jenom od půlky dveří dolů protože na vrchní části není te plech na který by se to dalo dát. Potřeboval bych sehnat ještě nějaké těsnění co by se dalo dát i na tu vrchní část ale zadních dveří aby mně to vyplnilo tu vrchní část. Tak jak to má octavie 2. Jenže ta to má součást dveří . Chtělo by to něco z jiné značky auta.!!! Poraďte zkusím. Myslím si že tímto bych vyřešil hodně šum ve spáře mezi předními a zadními dveřmi. Ale s těmi rohy u zrcátek nevím. Chci si ještě vytlumit zadní dveře přední mám. to taky pomůže a na jaře kufr a přední podběhy.Už mně to štve. Když jsem jell v passatu nedávno předchozí maska ne ta nová tak strašný rozdíl ve vnitř. A to je stejný výrobce a zhruba stejná cena. Už neví co s tím. Chtěl bych za pomoci vás vyřešit a dát tim návod pro další, protože nejsem s tímto problémem sám. Případně nemáte někdo možnost porovnat nebo okouknout jestli by se dalo dát vnější těsnění z octavie 2 na octavii 1 na dveře? Díky čau Editováno: 14. Listopad 2007, autor: lukkkas123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkkas123 Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Tak to jsem asi doufal spatne ze by se to ujalo . Asi jste vsichni se svou octavii a jeji hlucnosti vevnitr spokojeni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 (editace) Tak to jsem asi doufal spatne ze by se to ujalo . Asi jste vsichni se svou octavii a jeji hlucnosti vevnitr spokojeni Mě u dveří meluzína nefouká. Trošku foukalo při vetších rychlostí protože těsnění už bylo sežvejkané, ale vyměnil jsem těsnění za nové a nic nefučí Editováno: 15. Listopad 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkkas123 Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Tak to jsem asi doufal spatne ze by se to ujalo . Asi jste vsichni se svou octavii a jeji hlucnosti vevnitr spokojeni Mě u dveří meluzína nefouká. Trošku foukalo při vetších rychlostí protože těsnění už bylo sežvejkané, ale vyměnil jsem těsnění za nové a nic nefučí A já se zeptám jak máš velkou spáru mezi předníma a zadníma dveřma zu svislou . Možná je to i tím že ji mám docela velkou ale nevím jak mám dveře k sobě dát blíž aby se ta spára zmenšila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sagič Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 ja meluzinu mel u dveri ridice pri vyssi rychlosti, tak jsem trochu pritahl dvere a je klid ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkkas123 Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 no ale mám problém když jedu např 120 kmH a dám hlavu s uchem trochu dozadu tak slyším hluk na sloupku mezi předními a zadními dveřmi . Spousta aut to má právě vyřešeno tím že tam má těsnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 no ale mám problém když jedu např 120 kmH a dám hlavu s uchem trochu dozadu tak slyším hluk na sloupku mezi předními a zadními dveřmi . Spousta aut to má právě vyřešeno tím že tam má těsnění. tak zkus to oko co je na středovým sloupku povolit a víc zatlačit směren dovnitř auta. Tím se víc přitlačí dveře na karoserii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marianf Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 no ale mám problém když jedu např 120 kmH a dám hlavu s uchem trochu dozadu tak slyším hluk na sloupku mezi předními a zadními dveřmi . Spousta aut to má právě vyřešeno tím že tam má těsnění. alebo skus nedavat hlavu s uchom trocha dozadu. myslel som to zo srandy, tak bez urazky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Tak to jsem asi doufal spatne ze by se to ujalo . Asi jste vsichni se svou octavii a jeji hlucnosti vevnitr spokojeni Pokud chceš zkoušet montáž dveřního těsnění z OII na OI, navrhuji kušební vzorek koupit na vrakovišti a teprve po ověření zda-li je to vůbec reálné si koupit těsnění nové.Nemůžeš se na nikoho zlobit, že ti nepomůže.Jen málokdo má doma obě Okiny. Já mám ve firmě přístup k oběma typům v různých verzích ale nenám zase čas prověřovat jak to s těsněním je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukkkas123 Vloženo 25. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 Já se nezlobím. Akorát rada by se hodila. Tak sjem aspoň teď o víkendu okoukl octavii 2 jak to má . A nejde to použít protože ta má na dveřích prohnutý plech do s. Tak jak octavia 1 od okna dolu z prave strany na prednich dverich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xaviernaidoo Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 Může pomoci výměna prutu antény za kratší nebo nejlépe integrovanou.Ne věřil bych, že ta potvora dokéže udělat takovej rambajs.Také jsem slyšel svištění jakoby od zadních dveří či sloupku, prostě se to rozléhalo celou střechou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hijolem Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Mne to fuka tiez pri spetnych zrkadlach ale je zaujimave ze ked zapnem vnutorny obech vzduchu tak to prestane .Ale tiez stym nekonecne bojujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 mě když to fučelo, tal mi chyběla ta spodní těsnící lišta na dveřích ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 6. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2013 (editace) zdravim take to resim je to hrozny jak to fuci ,stim tesnenim z octi2 take sem nad tim uvazoval ale bojim se ze to nepujde pac to ma jinak udelany plasty ,nekde sem tu koukal ze manici tam davaj tesneni nalepovaci a ze to pomohlo mam take velkou sparu v Bsloupku byl sem u klempire a rikal ze mam nejdriv dat vsechno tesneni nove a pak prijet ,ale i tak rikal ze se muze kastle z prohejbat a ze to nemusi presne sedet ,ty spary musi bejt v nejake tolernci myslim ze nekde byl i obrazek tech spar ,pokud si stim uz neco udelal tak se podel moc dik EDIT: sory koukal sem ze to je tema uz hodne stare Editováno: 6. Červenec 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.