Publikováno Listopad 14, 200717 r Neviete kam konkretne sa tento znak montuje na autach? Bolo by mozne ho dat do masky alebo na kufor?
Listopad 14, 200717 r Neviete kam konkretne sa tento znak montuje na autach? Bolo by mozne ho dat do masky alebo na kufor? Nejsem si jisty,ale v barevnem provedeni mam jeden nekde v supliku ,je z felicie a daval se na predni predeface masku.... ale muzu se plest.Jestli ma z druhe strany dve pacicky tak je to bud na masku nebo na kufr.,na jednu masku jsem znak lepil obycejnym sekundovym lepidlem,a drzelo to pekne... Upraveno Listopad 14, 200717 r od Jeronymo
Listopad 15, 200717 r Autor Neviete kam konkretne sa tento znak montuje na autach? Bolo by mozne ho dat do masky alebo na kufor? Nejsem si jisty,ale v barevnem provedeni mam jeden nekde v supliku ,je z felicie a daval se na predni predeface masku.... ale muzu se plest.Jestli ma z druhe strany dve pacicky tak je to bud na masku nebo na kufr.,na jednu masku jsem znak lepil obycejnym sekundovym lepidlem,a drzelo to pekne... Mne sa skor zda, ze je z krytov motora Supov alebo O2, ale nie som si isty, tak som chcel poradit...
Listopad 15, 200717 r Neviete kam konkretne sa tento znak montuje na autach? Bolo by mozne ho dat do masky alebo na kufor? Nejsem si jisty,ale v barevnem provedeni mam jeden nekde v supliku ,je z felicie a daval se na predni predeface masku.... ale muzu se plest.Jestli ma z druhe strany dve pacicky tak je to bud na masku nebo na kufr.,na jednu masku jsem znak lepil obycejnym sekundovym lepidlem,a drzelo to pekne... Mne sa skor zda, ze je z krytov motora Supov alebo O2, ale nie som si isty, tak som chcel poradit... bude to asi spis na ten motor,,
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.