Cjoctavian Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Neviete kam konkretne sa tento znak montuje na autach? Bolo by mozne ho dat do masky alebo na kufor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jero Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 (edited) Neviete kam konkretne sa tento znak montuje na autach? Bolo by mozne ho dat do masky alebo na kufor? Nejsem si jisty,ale v barevnem provedeni mam jeden nekde v supliku ,je z felicie a daval se na predni predeface masku.... ale muzu se plest.Jestli ma z druhe strany dve pacicky tak je to bud na masku nebo na kufr.,na jednu masku jsem znak lepil obycejnym sekundovym lepidlem,a drzelo to pekne... Edited November 14, 2007 by Jeronymo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cjoctavian Posted November 15, 2007 Author Share Posted November 15, 2007 Neviete kam konkretne sa tento znak montuje na autach? Bolo by mozne ho dat do masky alebo na kufor? Nejsem si jisty,ale v barevnem provedeni mam jeden nekde v supliku ,je z felicie a daval se na predni predeface masku.... ale muzu se plest.Jestli ma z druhe strany dve pacicky tak je to bud na masku nebo na kufr.,na jednu masku jsem znak lepil obycejnym sekundovym lepidlem,a drzelo to pekne... Mne sa skor zda, ze je z krytov motora Supov alebo O2, ale nie som si isty, tak som chcel poradit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jero Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Neviete kam konkretne sa tento znak montuje na autach? Bolo by mozne ho dat do masky alebo na kufor? Nejsem si jisty,ale v barevnem provedeni mam jeden nekde v supliku ,je z felicie a daval se na predni predeface masku.... ale muzu se plest.Jestli ma z druhe strany dve pacicky tak je to bud na masku nebo na kufr.,na jednu masku jsem znak lepil obycejnym sekundovym lepidlem,a drzelo to pekne... Mne sa skor zda, ze je z krytov motora Supov alebo O2, ale nie som si isty, tak som chcel poradit... bude to asi spis na ten motor,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazz Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Je to tak je to na kryt motoru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts