torpedox Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 nemate niekto knihu jak na to ? v elektron. formáte pre fabiu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 nemate niekto knihu jak na to ? v elektron. formáte pre fabiu? Ta nikde není, prohledal jsem kde co... Nakonec jsem si ji koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 nemate niekto knihu jak na to ? v elektron. formáte pre fabiu? Ta nikde není, prohledal jsem kde co... Nakonec jsem si ji koupil. A dobře jsi udělal! Mít 400.000,- na auto a nemít 500,- na tuhle knihu jde mimo mé chápání Já si jí pořídil taktéž a nelituji, bral bych ji i dráž, protože od té doby alespoň tuším, co mě čeká a mohu tak zhodnotit, co zvládnu sám a co raději nechám "machrům" Kniha se mi vrátila již mockrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.