Leftfield Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Zdravím a dopredu sa ospravedlňuje, viem, že to tu už niekedy bolo i s fotkami, ale neviem to nájsť. Dnes mi diňoda odišla do kremíkového neba takže by som bol vďačný za akúkoľvek radu. Ak ak by niekto z Vás vedel presné vlákno, tak to by bolo super. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Zdravím a dopredu sa ospravedlňuje, viem, že to tu už niekedy bolo i s fotkami, ale neviem to nájsť. Dnes mi diňoda odišla do kremíkového neba takže by som bol vďačný za akúkoľvek radu. Ak ak by niekto z Vás vedel presné vlákno, tak to by bolo super.Díky. Jestli myslíš žárovku pro podsvícení ovládání topení, tak je to obyč malá žárovička a když vyndáš prostřední ovladač tak je hned pod ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 Zdravím a dopredu sa ospravedlňuje, viem, že to tu už niekedy bolo i s fotkami, ale neviem to nájsť. Dnes mi diňoda odišla do kremíkového neba takže by som bol vďačný za akúkoľvek radu. Ak ak by niekto z Vás vedel presné vlákno, tak to by bolo super.Díky. Jestli myslíš žárovku pro podsvícení ovládání topení, tak je to obyč malá žárovička a když vyndáš prostřední ovladač tak je hned pod ním. Ještě doplněk - ovladač (tuším ventilátoru) dát do svislé polohy a vytáhnout. Nenech se odradit, když to nepůjde, já to rval přes hadr kombinačkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 17. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Zdravím a dopredu sa ospravedlňuje, viem, že to tu už niekedy bolo i s fotkami, ale neviem to nájsť. Dnes mi diňoda odišla do kremíkového neba takže by som bol vďačný za akúkoľvek radu. Ak ak by niekto z Vás vedel presné vlákno, tak to by bolo super.Díky. Jestli myslíš žárovku pro podsvícení ovládání topení, tak je to obyč malá žárovička a když vyndáš prostřední ovladač tak je hned pod ním. Ještě doplněk - ovladač (tuším ventilátoru) dát do svislé polohy a vytáhnout. Nenech se odradit, když to nepůjde, já to rval přes hadr kombinačkama. Na poloze nezáleží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2007 Tady návod http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaZarovky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.