Leftfield Vloženo 16. Listopad 2007 Vloženo 16. Listopad 2007 Zdravím a dopredu sa ospravedlňuje, viem, že to tu už niekedy bolo i s fotkami, ale neviem to nájsť. Dnes mi diňoda odišla do kremíkového neba takže by som bol vďačný za akúkoľvek radu. Ak ak by niekto z Vás vedel presné vlákno, tak to by bolo super. Díky. Citovat
stihacka Vloženo 16. Listopad 2007 Vloženo 16. Listopad 2007 Zdravím a dopredu sa ospravedlňuje, viem, že to tu už niekedy bolo i s fotkami, ale neviem to nájsť. Dnes mi diňoda odišla do kremíkového neba takže by som bol vďačný za akúkoľvek radu. Ak ak by niekto z Vás vedel presné vlákno, tak to by bolo super.Díky. Jestli myslíš žárovku pro podsvícení ovládání topení, tak je to obyč malá žárovička a když vyndáš prostřední ovladač tak je hned pod ním. Citovat
Viktor X Vloženo 16. Listopad 2007 Vloženo 16. Listopad 2007 Zdravím a dopredu sa ospravedlňuje, viem, že to tu už niekedy bolo i s fotkami, ale neviem to nájsť. Dnes mi diňoda odišla do kremíkového neba takže by som bol vďačný za akúkoľvek radu. Ak ak by niekto z Vás vedel presné vlákno, tak to by bolo super.Díky. Jestli myslíš žárovku pro podsvícení ovládání topení, tak je to obyč malá žárovička a když vyndáš prostřední ovladač tak je hned pod ním. Ještě doplněk - ovladač (tuším ventilátoru) dát do svislé polohy a vytáhnout. Nenech se odradit, když to nepůjde, já to rval přes hadr kombinačkama. Citovat
stihacka Vloženo 17. Listopad 2007 Vloženo 17. Listopad 2007 Zdravím a dopredu sa ospravedlňuje, viem, že to tu už niekedy bolo i s fotkami, ale neviem to nájsť. Dnes mi diňoda odišla do kremíkového neba takže by som bol vďačný za akúkoľvek radu. Ak ak by niekto z Vás vedel presné vlákno, tak to by bolo super.Díky. Jestli myslíš žárovku pro podsvícení ovládání topení, tak je to obyč malá žárovička a když vyndáš prostřední ovladač tak je hned pod ním. Ještě doplněk - ovladač (tuším ventilátoru) dát do svislé polohy a vytáhnout. Nenech se odradit, když to nepůjde, já to rval přes hadr kombinačkama. Na poloze nezáleží. Citovat
zabiak Vloženo 17. Listopad 2007 Vloženo 17. Listopad 2007 Tady návod http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/vymenaZarovky.htm Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.