danone Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=10448 Co na to hovorite?? Dufam ze to tu este nebolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 masakr naprosté hovada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 (editace) http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=10448 Co na to hovorite?? Dufam ze to tu este nebolo jsou to kluci sikovni Editováno: 20. Listopad 2007, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Tak to nemám slov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 bez komentáře, na místě zastřelit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 No tak to mi vysvětlete kam jako ti dva prvni jeli v tom odstavnem pruhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Tak to teda neviem. Asi ich zacalo bavit jazdit v protimere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Videl jsem ledacos ,ale todle jeste ne..... jsou to magori Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 jo, i takové věci jsou dneska vidět. Jak jsem psal, vytáhnout z auta, teda kamionu a na místě zastřelit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 (editace) Přečtěte si diskuzi pod tím videem někdo tam vysvětluje, že to je na místě kde je nízký most a kamion se tam nevejde a když ještě někdo před nájezdem sundá značku tak nemají šanci nic dělat. Editováno: 21. Listopad 2007, autor: _GK_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 je to tam samej fiat,zastava,žigul.typuju bulharsko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Cetl jsem tu diskuzi a na tom nizkym mostu neco bude, mozna jsou nektery kamionaci prasata, ale takovyhle bezduvodne zase nee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.