333222 Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Stavá se mi, že nejsou indikovány otevřené dveře u řidiče. Taky nesvítí to světýlko v dveřní výplni. Všechny ostatní dveře fungují normálně. Děje se to nahodile, někdy to funguje, někdy ne... co bych měl zkontrolovat? Jen na okraj, měnil jsem dveřní výplně a prahem tahal další dráty... že bych někde něco skřípl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Stavá se mi, že nejsou indikovány otevřené dveře u řidiče. Taky nesvítí to světýlko v dveřní výplni. Všechny ostatní dveře fungují normálně. Děje se to nahodile, někdy to funguje, někdy ne... co bych měl zkontrolovat? Jen na okraj, měnil jsem dveřní výplně a prahem tahal další dráty... že bych někde něco skřípl? Tenhle problem je tu resen X-krat, zkus hledat a hned nepsat ;-) Na 99,999% ti odchazi dverni spinac v zamku. Bud vymena celeho zamku - cena u Skody cca. 4100Kč a nebo vymena samotneho spinace - cca 10Kč + šikovne ruce. Vyber si sam ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.