buresmil Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Chtel bych se zeptat je mozne ze je O1 r.v. 2004 elegance s CAN komunikaci? mam totiz klasickej kkl kabel a jde mi zdiagnostikovat kouze motor. xenony mi to nenajde. S klasickym HEX kabelem vse v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Jasne že ma CAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 Can má,ale né rpo diagnostiku.Tak je klasická K lajna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buresmil Vloženo 20. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 je tedy mozne ze mam vadny kabel ze mi nejde vse zdiagnostikovat? nebo v cem muze byt problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 kabel,SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2007 je tedy mozne ze mam vadny kabel ze mi nejde vse zdiagnostikovat? nebo v cem muze byt problem? To máš na USB? Pokud ano tak asi nevhodný převodník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buresmil Vloženo 21. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 mam klasickej KKL kabel (od Svobody ) asi 3roky starej a dokud jsem mel Passata B4 r.v. 96 bylo vse OK ale tet je to nahouby. Jeste tedy skusim preinstalovat SW (mozna celej notebook) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 mam klasickej KKL kabel (od Svobody ) asi 3roky starej a dokud jsem mel Passata B4 r.v. 96 bylo vse OK ale tet je to nahouby. Jeste tedy skusim preinstalovat SW (mozna celej notebook) Neodpověděl jsi. Je to na com nebo USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.