Doli Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Tak jeslti to spravne chapu tak to chces nahradit tou bilou alcantrou???to se mi zda jako pest na oko, ja bych tam dal tu cernou Ale jo, jasny ze tou cernou...jen nevim jestli mam nahradit tu sitku i stou bilou perforovnanou alcantarou nebo jen tu sitku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 jen tu sitku pokud to jde, ta bila je na tom prave dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 6. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2009 Nenašel jsem vhodnější téma kde se zeptat. Zajímá mě, jestli se dá zaměnit interiér z O2 a VW Jetty MK5 nebo pětkovýho golfa. Vim, že u první oktávky a Bory, nebo Golfu IV to šlo v pohodě, tak předpokládam, že by to mělo jít. Zajímá mě, jestli jdou i předky i zadky a případně,jestli jsou tam stejný konektory pro výhřev a bagy. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.