Alesss Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Zdravím všechny, chci se Vás zeptat, nevíte čím by to mohlo být. Při nastartování hlavně po ránu, se mi krátce ozve takový drnčivý zvuk (ne plechy),ale jako startér když díl točí nebo nevím co to může být? Nebo zas někdy za tepla nechce naskočit až teprve s přidáním plynu (u 1,6i) Dejte vědět svůj názor díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Zdravím všechny,chci se Vás zeptat, nevíte čím by to mohlo být. Při nastartování hlavně po ránu, se mi krátce ozve takový drnčivý zvuk (ne plechy),ale jako startér když díl točí nebo nevím co to může být? Nebo zas někdy za tepla nechce naskočit až teprve s přidáním plynu (u 1,6i) Dejte vědět svůj názor díky.. Taky mi to sem tam škrtne. Měly by to být ložiska v startéru. Tak mi to bylo řečeno tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Jednoznačně starter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 jj mi to taky delalo, starter zustane v prevodovce, nevrati se zpet, vyndat vycistit promazat loziska tam malem zadne nejsou zadrhava to o bordel, nekde jsem to tady popisoval staci hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 (editace) Taky mi to dělalo. Startér jsem vyčistil, ložisko vyměnil, stálo asi 70,- Kč, a je tichoučko. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=30480&st=0 Editováno: 23. Listopad 2007, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesss Vloženo 25. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 jj mi to taky delalo, starter zustane v prevodovce, nevrati se zpet, vyndat vycistit promazat loziska tam malem zadne nejsou zadrhava to o bordel, nekde jsem to tady popisoval staci hledat Myslíš, že to může mít vliv i na to startování? že to občas jenom točí a nechce to naskočit, pak přidám plyn a hned to chytne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 jj mi to taky delalo, starter zustane v prevodovce, nevrati se zpet, vyndat vycistit promazat loziska tam malem zadne nejsou zadrhava to o bordel, nekde jsem to tady popisoval staci hledat Myslíš, že to může mít vliv i na to startování? že to občas jenom točí a nechce to naskočit, pak přidám plyn a hned to chytne. To je přece jasný, že starter má největší vliv na startování! Máš to už v názvu tohoto užitečného "elektromotoru" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesss Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 jj mi to taky delalo, starter zustane v prevodovce, nevrati se zpet, vyndat vycistit promazat loziska tam malem zadne nejsou zadrhava to o bordel, nekde jsem to tady popisoval staci hledat Myslíš, že to může mít vliv i na to startování? že to občas jenom točí a nechce to naskočit, pak přidám plyn a hned to chytne. To je přece jasný, že starter má největší vliv na startování! Máš to už v názvu tohoto užitečného "elektromotoru" To ju, ale on točí normálně (zdá se), ale nechce naskočit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šilda Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Mě taky,nemůžu nastartovat.Vypnu zapalování a po druhým pokusu už to nastartuju.Udělá to zvláštní zvuk.Ale v létě to vůbec nedělá,jen když mrzne po ránu.Źhaviče,naf.filtr,čidlo u termostatu byli měnění a přes VAG,bez závad...A dělá to samý,aj mýmu kamošovi to dělá taky.TAk poradte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Takze rikate vycistit.U 1,8 mi to udela uz hodne casto jakoby to zachrci po startu.Puvodne jsem si myslel ze je to normalni ale jak rikate tak se na to asi v sobotu juknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Tak dnes vyjmuto,rozlozeno a vycisteno.Startuje to uz v poho ,jen ta demontaz kde a co jeste sundat abych se k tomu dostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Tak dnes vyjmuto,rozlozeno a vycisteno.Startuje to uz v poho ,jen ta demontaz kde a co jeste sundat abych se k tomu dostal. Tak to mě taky čeká. Já v.. jsem na to zapoměl jak jsem dělal spojku. Ložisko bylo v pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 4. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 JJ lozisko v pohode,pri 80tis. km .Hlavní kamen urazu byla vrácecí civka,ten valec byl uz hodne zanesený tak to neslo tak ciste.Jen jsem si hral s tukem ktery tam dam,jen kdyby nekdo chtel tak jsem vzal mogul LV 2-3 a smichal s trochou motoro. oleje Castrol GTX 5w-40 takze takove sintetický tuk a konzistence aby se to prelívalo ,ale nekapalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.