cosby Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Dostal se mi do rukou fakt docela ošoupaný volant a tak mi o jeden známý autočalouník potáhl novou kůži a na mé přání obšil červenou nití.Budu ho dávat ženě do Golfa(má ho tam také,ale s airbagem samo VW).Dal jsem mu i starou manžetu na řadičku a říkal,že mi udělá novou z kůže a prošije červenou nití.Bude to zítra snad hotové.Jinak volant 1500,manžeta 300. Nechal jsem udělat ještě další dva volanty,zítra hodím foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 hele voe volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 volant??????já myslel že je to točitoči pro děcka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 a není to ta trojcípá hvězda ? znak Mééércéédééésu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 A byl by nějakej na prodej??? - ta červena niť tomu dodá luxus - nejlepe komplet volant, řadička, ručka Cosby mohl bys mi prozradit kdo ti čalounil a od kud je - jestli ma nějakou firmu atd - klidně SZ - dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 Proč SC.Bartošovice-je tam jen jeden.Na prodej není,ale budou zítra s fotem,ale jeden origo VW a jeden Nex octa s airbagem na old modell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 a má aj béžovu niť ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 a má aj béžovu niť ? :D toto byla bílá než se párkrát píchnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 nevím.Zítra tam jedu a poptám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2007 nedělal ti to náhodou Gelty jak jsem sem na něj dával kontakt a dobrý reference? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Já myslel,že sis nechal udělat plastiku na bílo jak ten popovej král a vono točitoči pro děti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Dostal se mi do rukou fakt docela ošoupaný volant a tak mi o jeden známý autočalouník potáhl novou kůži a na mé přání obšil červenou nití.Budu ho dávat ženě do Golfa(má ho tam také,ale s airbagem samo VW).Dal jsem mu i starou manžetu na řadičku a říkal,že mi udělá novou z kůže a prošije červenou nití.Bude to zítra snad hotové.Jinak volant 1500,manžeta 300.Nechal jsem udělat ještě další dva volanty,zítra hodím foto Moc pěknej nápad to obšit červenou nití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 fakt pěkná práce , vypadá úplně stejně jako original do felicie sportline kolikrát jsem viděl dodatečně pošitej a hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.