witt Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Zdarec lidi, mám takový problém, byl jsem pracovně 1,5 měsíce mimo ČR a po příjezdu jsem chtěl odjet se svým aute (OI r.v.2000, SLX, 1,9TDI 81kW), ale nemůžu. Baterka je kaput (kupoval jsem před 2 měsíci novou Banerku) centrálem neotevřu auto a zámky nemám, pouze na kufru ale ten jaksi nefunguje. Napadá někoho něco? Třeba jestli jde"vyháčkovat" přední kapota, pak bych se dostal k baterce a už by nebyl problém. Díky za rady....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Už se to tu řešilo není to tak dlouho použí -HLEDAT-,Otevřít kapotu,příspěvek,nemůžu otevřít auto,Je tam toho docela dost Přeji hodně úspěchů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Pár rad máš tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33096 S tím kabelem u starteru je to asi nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacey Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Zdarec lidi, mám takový problém, byl jsem pracovně 1,5 měsíce mimo ČR a po příjezdu jsem chtěl odjet se svým aute (OI r.v.2000, SLX, 1,9TDI 81kW), ale nemůžu. Baterka je kaput (kupoval jsem před 2 měsíci novou Banerku) centrálem neotevřu auto a zámky nemám, pouze na kufru ale ten jaksi nefunguje. Napadá někoho něco? Třeba jestli jde"vyháčkovat" přední kapota, pak bych se dostal k baterce a už by nebyl problém. Díky za rady....... Nemyslim si, ze ten zamek nebude fungovat,ale jak se nepouzival tak je jen "ztvrdlej" taky sem musel prolezat kufrem a opravdu sem tam ten klic musel narvat silou. Zkus pouzit trochu sily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.