Přejít na obsah

maximální rychlost u 1.9 tdi fabia I

Doporučené příspěvky

• o 11 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

tak sem se byl dnes jen tak pro zajimavost zeptat do Škody kolik ta váha stojí. A oni že 6500Kč. ZLODĚJI!!!

Tak že du obědnávát a zatim jezdim s odpojenou.

Ja som ju kupoval v orig. Skoda predajni za 150 €, lebo som mal problemy s vykonom a poradili mi, ze je to vo vahe, nakoniec to v nej nebolo, problem som mal inde, takze mi ostala lezat doma v sufliku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 měsíce později...

Nejvíc 190, pak mě předjela RS, tak jsem se na to vyprd, ale ještě by šla. Nový majitel jsem viděl fotku měl něco přes 200 na tacho, teď má čip, takže zase o něco víc, Fábka měla najeto před půl rokem při prodeji 213t km :)

Tak tak zatim top 220 tacho, ale brzdy tomu fakt neodpovidaji :)tudiz jsem zkusil jednou a uz radsi ne .)prece jenom je to male auticko a na takove rychlosti fakt stavene neni :)muj pocit :)do 160 jede krasne na svizne jezdeni tendle limit bohate staci .)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...