Publikováno Listopad 27, 200717 r Vite ,že zmena v dlouhém kodováni Gateway 18 misto 14 centralní elektrika 60místo 42 komfortní system zustal Ma uz k tomu nekdo coding calkulator Upraveno Prosinec 14, 200717 r od kvaki
Prosinec 23, 200717 r Zdar chlapi, už víte něco více o tom novým dlouhým kódování? Potřebuju nakódovat uplně novou jednotku Gateway a nějak se mi to nedaří :-( Ať zkouším co zkouším,tak mi to jednotka nevezme,nemusí tam být nějaký bezpečnostní přístupový kód? Díky za rady Peky
Prosinec 25, 200717 r Autor vždy na konci uberte nebo doplňte 0 podle požadovaného počtu treba u gateway to neni pravda
Prosinec 25, 200717 r Dotazu nerozumim, dlouhemu kodovani myslim ano... Pokus se lepe napsat otazku a popsat ji detailneji.. Honza
Prosinec 26, 200717 r Autor U gateway stačí poslední čísla odečíst a pak je doplnit no ja cekam az upravej kalkulator,ale todle jsem zkousel a mam pocit ,ze to tak presne nesedelo vyslo nme snad ,ze mam Lamborgini
Prosinec 26, 200717 r Tak už to mám vyřešené,u gateway je úplně nový kódování (9byte long) používá se už i nových audi A4 a i u nových octavií II mod rok 2008. Ross-Tech už to má vyřešené v nové Beta verzi Vag-Comu 711.0,podmínkou je ale že musíte mít zapsaný v nastavení Vag-comu čísla servisu,dealera a číslo přístroje,kterým to kódujete,jinak to nejde!!! Jak to je u dalších jednotek,zatím nevím.
Prosinec 28, 200717 r Autor Tak už to mám vyřešené,u gateway je úplně nový kódování (9byte long)používá se už i nových audi A4 a i u nových octavií II mod rok 2008. Ross-Tech už to má vyřešené v nové Beta verzi Vag-Comu 711.0,podmínkou je ale že musíte mít zapsaný v nastavení Vag-comu čísla servisu,dealera a číslo přístroje,kterým to kódujete,jinak to nejde!!! Jak to je u dalších jednotek,zatím nevím. no to uz je nejake slovo,
Únor 15, 200817 r Autor Divné.Stahoval jsem poslední upgrade včera a nic. a jakou ti to napsalo verzi
Únor 17, 200817 r Autor Mám 1,2.1,4 jsem stáhl,ale jelikož to mám na E a na C,tak instalace nejde. musis si napsat o licencni cislo ,vono to neni vlastne upgrade a chybi tam 60mistne kodovani Upraveno Únor 17, 200817 r od kvaki
Březen 29, 200817 r Mám verzi 1.5 a 60místné kodování centrální elektriky tam neni. Doplnit nuly zde nejde. Víte někdo jak nato? Dík
Duben 1, 200817 r Autor Mám verzi 1.5 a 60místné kodování centrální elektriky tam neni. Doplnit nuly zde nejde. Víte někdo jak nato? Dík asi musime počkat na aktualizaci
Duben 1, 200817 r můžete sem někdo prosím hodit kódování centrální elektriky MR08 60místné a nejlépe se základním popisem z jakého auta to je díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.