cosby Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 ale za dobrou cenu: Polo 1,9 TDi,rok 2003,El.př,okna,digiklima,ABS atd,6 vaků,neboráno,cena 199000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Kolik to má nalítáno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 no nevím,ted měl u nás auto truxa polo06 sice tridver,ale new model 1.4tdi pln vybava 30tis najeto za 239,1maj,francouz,vim u koho to tam bere,km zarucene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 třídveř je neprodejný 1,4 tříválec nic moc jinak 84000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 třídveř je neprodejný 1,4 tříválec nic mocjinak 84000km no to máš pravdu,ale ten novej předek je bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 takovou mrdku malou bych nebral. Kup kus auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 takovou mrdku malou bych nebral. Kup kus auta. Drahy!!! Nebrat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Drahé??na tipcarsu ani jinde nenajdeš levnější!!!! Jinak na co budu robce kupavat kus auta,když s tím celý rok jezdí jen 10km do práce,2×30 km na výlet?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 kup toto a přehod motor z Géčka http://www.autohificlub.cz/forum/11/742299...w+polo+2006/160 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Už jsem se na to díval,je to šupa,ale ten motor by Iva nepřežila.Jinak to co jsem našel má Digi Klimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Drahé??na tipcarsu ani jinde nenajdeš levnější!!!!Jinak na co budu robce kupavat kus auta,když s tím celý rok jezdí jen 10km do práce,2×30 km na výlet?? a jak myslíš jezdí ta moje? To samé. A už si tak zvykla, že by malé nechtěla ani náhodou. To co jsi sem dal je pro sardinky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 No Polo je stejně velké jako Fabia,tak nevím ,co je potom sardinka.Jinak bezpečnější to je jako nějaká sice velká,ale stará plechovka.Kluci z Karosárny jak vidí POLO nebo Fabii tak klejou,jak je to tvrdé auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 No tak nevim, kupovat v tak malem aute motor 1.9 TDI je doslova k nicemu platit zbytecne velkou pojistku kdyz nejakej benzin ti sezere v tak malem auticku skoro to same a budes platit mensi pojistku. Navic u malych aut je problem ze ten motor je na ne prilis tezky a odchazi predni naprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 ale za dobrou cenu:Polo 1,9 TDi,rok 2003,El.př,okna,digiklima,ABS atd,6 vaků,neboráno,cena 199000 Ja myslim,ze to je dobrej kup a urcite bych do toho sel..,na pojezdenicko je to dobry a myslim ,ze to neni ani tak maly... s touhle kastli a motorem by si pani pekne zalitala:) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 No tak nevim, kupovat v tak malem aute motor 1.9 TDI je doslova k nicemu platit zbytecne velkou pojistku kdyz nejakej benzin ti sezere v tak malem auticku skoro to same a budes platit mensi pojistku. Navic u malych aut je problem ze ten motor je na ne prilis tezky a odchazi predni naprava. Přední náprava mě nebolí.Uvědomte si,že POLO je komplet Fabia,jak motor,tak nápravy,elektrika.vše krom káry a ND mám za babku.Co se týče toho motoru v té káře tak je to super,alespoň to jede.Ono je utrpení mít tam 1,2 a chtít někoho předjet.O pojistku nejde,mám dobrého pojiš´továka na na flotilce to vyjde skoro jako 1,2 a občas mám levnou naftu z OMV,takže ve finále jsem na tom odost líp než s 1,2 a ta jízda je úplně o něčem jiném Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 No tak nevim, kupovat v tak malem aute motor 1.9 TDI je doslova k nicemu platit zbytecne velkou pojistku kdyz nejakej benzin ti sezere v tak malem auticku skoro to same a budes platit mensi pojistku. Navic u malych aut je problem ze ten motor je na ne prilis tezky a odchazi predni naprava. Přední náprava mě nebolí.Uvědomte si,že POLO je komplet Fabia,jak motor,tak nápravy,elektrika.vše krom káry a ND mám za babku.Co se týče toho motoru v té káře tak je to super,alespoň to jede.Ono je utrpení mít tam 1,2 a chtít někoho předjet.O pojistku nejde,mám dobrého pojiš´továka na na flotilce to vyjde skoro jako 1,2 a občas mám levnou naftu z OMV,takže ve finále jsem na tom odost líp než s 1,2 a ta jízda je úplně o něčem jiném já myslím, že to není špatné, jen nevím jestli přechod z golfu do pola nebude bolet, osobně se mi nelíbí předek - provedení, tohle se moc nepovedlo, ale každému se líbí-nelíbí něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 kup Ivance nového Fiatka 500 co těd dělaj, řikala že se jí líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Voe nejsem milionář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Co sa tyka typu, isiel by som do toho (dobry motor a jak hovoris je vela veci identickych s fabiou). Cena? - neviem jak sa pohybuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 U náš běžně tyto auto 230 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 však to kup, prodat můžeš vždycky , alespoň nevyjdeš ze cviku, akorát bacha na finančák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 moc pěkné,i cena.Kde stojí?Jedu pro něj.Já si naopak zvykl na malý auta.Jezdil jsem teď Prahu Corsou a dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 NJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.