Publikováno Listopad 27, 200717 r ale za dobrou cenu: Polo 1,9 TDi,rok 2003,El.př,okna,digiklima,ABS atd,6 vaků,neboráno,cena 199000
Listopad 27, 200717 r no nevím,ted měl u nás auto truxa polo06 sice tridver,ale new model 1.4tdi pln vybava 30tis najeto za 239,1maj,francouz,vim u koho to tam bere,km zarucene
Listopad 27, 200717 r třídveř je neprodejný 1,4 tříválec nic mocjinak 84000km no to máš pravdu,ale ten novej předek je bomba
Listopad 27, 200717 r Autor Drahé??na tipcarsu ani jinde nenajdeš levnější!!!! Jinak na co budu robce kupavat kus auta,když s tím celý rok jezdí jen 10km do práce,2×30 km na výlet??
Listopad 27, 200717 r kup toto a přehod motor z Géčka http://www.autohificlub.cz/forum/11/742299...w+polo+2006/160
Listopad 27, 200717 r Autor Už jsem se na to díval,je to šupa,ale ten motor by Iva nepřežila.Jinak to co jsem našel má Digi Klimu
Listopad 27, 200717 r Drahé??na tipcarsu ani jinde nenajdeš levnější!!!!Jinak na co budu robce kupavat kus auta,když s tím celý rok jezdí jen 10km do práce,2×30 km na výlet?? a jak myslíš jezdí ta moje? To samé. A už si tak zvykla, že by malé nechtěla ani náhodou. To co jsi sem dal je pro sardinky...
Listopad 28, 200717 r Autor No Polo je stejně velké jako Fabia,tak nevím ,co je potom sardinka.Jinak bezpečnější to je jako nějaká sice velká,ale stará plechovka.Kluci z Karosárny jak vidí POLO nebo Fabii tak klejou,jak je to tvrdé auto
Listopad 28, 200717 r No tak nevim, kupovat v tak malem aute motor 1.9 TDI je doslova k nicemu platit zbytecne velkou pojistku kdyz nejakej benzin ti sezere v tak malem auticku skoro to same a budes platit mensi pojistku. Navic u malych aut je problem ze ten motor je na ne prilis tezky a odchazi predni naprava.
Listopad 28, 200717 r ale za dobrou cenu:Polo 1,9 TDi,rok 2003,El.př,okna,digiklima,ABS atd,6 vaků,neboráno,cena 199000 Ja myslim,ze to je dobrej kup a urcite bych do toho sel..,na pojezdenicko je to dobry a myslim ,ze to neni ani tak maly... s touhle kastli a motorem by si pani pekne zalitala:) .
Listopad 28, 200717 r Autor No tak nevim, kupovat v tak malem aute motor 1.9 TDI je doslova k nicemu platit zbytecne velkou pojistku kdyz nejakej benzin ti sezere v tak malem auticku skoro to same a budes platit mensi pojistku. Navic u malych aut je problem ze ten motor je na ne prilis tezky a odchazi predni naprava. Přední náprava mě nebolí.Uvědomte si,že POLO je komplet Fabia,jak motor,tak nápravy,elektrika.vše krom káry a ND mám za babku.Co se týče toho motoru v té káře tak je to super,alespoň to jede.Ono je utrpení mít tam 1,2 a chtít někoho předjet.O pojistku nejde,mám dobrého pojiš´továka na na flotilce to vyjde skoro jako 1,2 a občas mám levnou naftu z OMV,takže ve finále jsem na tom odost líp než s 1,2 a ta jízda je úplně o něčem jiném
Listopad 28, 200717 r No tak nevim, kupovat v tak malem aute motor 1.9 TDI je doslova k nicemu platit zbytecne velkou pojistku kdyz nejakej benzin ti sezere v tak malem auticku skoro to same a budes platit mensi pojistku. Navic u malych aut je problem ze ten motor je na ne prilis tezky a odchazi predni naprava. Přední náprava mě nebolí.Uvědomte si,že POLO je komplet Fabia,jak motor,tak nápravy,elektrika.vše krom káry a ND mám za babku.Co se týče toho motoru v té káře tak je to super,alespoň to jede.Ono je utrpení mít tam 1,2 a chtít někoho předjet.O pojistku nejde,mám dobrého pojiš´továka na na flotilce to vyjde skoro jako 1,2 a občas mám levnou naftu z OMV,takže ve finále jsem na tom odost líp než s 1,2 a ta jízda je úplně o něčem jiném já myslím, že to není špatné, jen nevím jestli přechod z golfu do pola nebude bolet, osobně se mi nelíbí předek - provedení, tohle se moc nepovedlo, ale každému se líbí-nelíbí něco jiného
Listopad 28, 200717 r Co sa tyka typu, isiel by som do toho (dobry motor a jak hovoris je vela veci identickych s fabiou). Cena? - neviem jak sa pohybuju.
Listopad 28, 200717 r však to kup, prodat můžeš vždycky , alespoň nevyjdeš ze cviku, akorát bacha na finančák
Listopad 28, 200717 r moc pěkné,i cena.Kde stojí?Jedu pro něj.Já si naopak zvykl na malý auta.Jezdil jsem teď Prahu Corsou a dobrý
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.