carlos Vloženo 28. Listopad 2007 Vloženo 28. Listopad 2007 zná tu někdo svařovat plasty?potřeboval bych vykouzlit do mřížky nárazníku ten kryt mlhovky Citovat
carlos Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Vloženo 28. Listopad 2007 aby to zhruba vypadalo takto Citovat
Peťas-RS Vloženo 17. leden 2008 Vloženo 17. leden 2008 Zdar, tohle mě taky zajímá a přemýšlím jak to udělat.Říkal jsem si, co na to použít ty mřížky z Fábie. Vyřešili jste to nějak? Citovat
foxdivemaster Vloženo 17. leden 2008 Vloženo 17. leden 2008 toto ti udela kazdy kdo ma svarecku na plasty akorat to musi byt shodne plasty treba PP,PP-EPDM atd dva rozdilne do sebe nesvaris jedine tak slepit,jinak cena pri dodani materialu(myslim ty mrizky)je tak 2sta jedna strana (cena u me samozrejme) Citovat
dmvnitra Vloženo 1. Únor 2008 Vloženo 1. Únor 2008 Plasty ba mali byt samozrejme pribuzne - pridava sa k nim aj elektroda, ktora by mala byt pribuzna. PP(polypropylen) a jeho modifikacie ci uz s mastencom, alebo EPDM je najlepsie zvarat - lepit a este s aplikaciou na auto, kde su vibracie - neodporucam. Takze dobra leisterka, pribuzne materialy, elektroda, vhodna teplota, trpezlivost a sikovne rucicky.... Citovat
Hensel Vloženo 5. Únor 2008 Vloženo 5. Únor 2008 Kájo zkus Spíďáka ten si s plastama taky rozumí Citovat
luckyn1 Vloženo 15. Březen 2013 Vloženo 15. Březen 2013 Zdarec. Něco pdobného chci na Octavii I do RS nárazníku má s tím někdo zkušenost? Právě vymýělím jak to udělat. Citovat
OctaviaMartin TDI Vloženo 10. Duben 2013 Vloženo 10. Duben 2013 Ahoj aby nezakládal nové téma píšu sem. Je tu někdo z ústeckého kraje nebo poblíž kdo by mi dokázal svařit držák na světle. Světlo je úplně nové originál škodovácké, ale poštáci ho při přepravě dom..daly Takže bych ho nechal rád svařit aby nemusel kupovat zas ne za malé peníze nové. Dal bych sem i fotku, ale bohužel se mi nedaří jí sem dostat. Nevím asi dělám něco špatně Citovat
Wojnar Vloženo 11. Duben 2013 Vloženo 11. Duben 2013 Při psaní příspěvku klikneš vpravo dole pod oknem na "Použít rozšířený editor", pak budeš mít pod oknem tlačítko "Klikněte pro připojení souboru". Výběr souboru je klasický, jako všude jinde. Po nahrání souboru ještě můžeš kliknout na "Přidat k příspěvku". Obrázek se tak umístí do textu přesně kde Ty budeš chtít, jinak bude vždy na konci, pod textem. Citovat
Lanny Vloženo 11. Duben 2013 Vloženo 11. Duben 2013 Wojnare, zasloužíš si opakovaně za příkladný přístup k neználkům. Tak si představuji práci "Mistra fóra a moderátora"! 1 Citovat
OctaviaMartin TDI Vloženo 11. Duben 2013 Vloženo 11. Duben 2013 No jo děkuji ti Já to hledal nehoře v lištách. Tak pro představu přikládám i fotku jak moc je držák poškozenej. Citovat
jirina5 Vloženo 12. Duben 2013 Vloženo 12. Duben 2013 To se blbě svařuje... Tím ale nemyslím, že to nejde! Dobře rozmysli komu to dáš a raději si připlať za kvalitního plasťáka, který už to nekdy dělal, než to dát nějakému začátečníkovi. Aby jsi nedopadl tak, že Ti ze zbytků držáků zůstane kulička plastu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.