Mydlo52 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Nazdar všem..Jaká je teda pravda, že se dá tendle Vag-com 409.1US zprovoznit??? Při rozbalení cracku se tři soubory nakopirují do adresáře a Vag hlásí plnou verzi. Po spojení s autem však soubory zmizí a je jen verze shareware. Dá se to teda nejak oblafnout?? Dejte prosím návod jak. Více lidí to zajíma... Ja našel akorat todle. Zkuste to, třeba to bude opravdu ve mě... How to use this usb cable? 1)Put USB connector to computer 2)install CD USB to 232 driver 3)You can find usb to comX (maybe 3/4) 4)install vag-com 409 5)Put OBD2 connector to Car. 6)Power on the car (you can look the OBD2 connector LED light) 7)Run software ,choose Option , Choose Com X (3/4) Not usb 8)Test interface. if OK. then find interface. save 9)test your car. about crack. Run crack file, the vag-com for full version But need crack more times (if software display unreg) thanks read good luck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rh+ Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 No nezkousel jsem to, ale dle toho anglickeho popisu se ma pustit crack na plnou verzi ale potrebuje crack vicekrat (kdyz Soft ukaze nereg.). Zkousel jsi ten crack spustit vicekrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mydlo52 Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 No nezkousel jsem to, ale dle toho anglickeho popisuse ma pustit crack na plnou verzi ale potrebuje crack vicekrat (kdyz Soft ukaze nereg.). Zkousel jsi ten crack spustit vicekrat? nezkousel...zkocilo na plnou verzi a pak zpatky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potretma Vloženo 21. Březen 2008 Sdílet Vloženo 21. Březen 2008 nezkousel...zkocilo na plnou verzi a pak zpatky.. ja som to tiez skusal a bez uspechu. SW hlasi, ze je registrovany a po pripojeni na niektoru jednotku registracia vzdy padne. Ak to zopakujes, je to stale to same. Nenasiel som nikde riesenie tak momentalne pouzivam V304. Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš3585 Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 mam dotaz... mam nainstalovanou verzi 409.1 po nastavení portu a připojení kabelu test OK i ledka svítí ale když dám scanovat, tak prostě data z jednotky nevyčte, kde může být chyba??? testoval jsem verze 311.4, 409.1, 607.1, 805.3 a 904.1 Beta.... 805 a 904 píšou port OK a víc se se mnou nebaví, chyba HEX (zřejmě starší typ kabelu) a ostatní chyba viz výše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinoccio Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tiez mam iba OBDII usb KKL kabel a funguje len s vag 409.1, pokrocile veci chcu lepsi kabel... A tie 3 subory tam treba stale kopirovat dokolecka pocas behu vagu, vymaze to pri spusteni kazdeho modulu jednotky... mozes to kopirovat manualne po kazdom spusteni nejakej jednotky (odloz si do ineho priecinku a odtial potom ctrl+v), alebo k tomu bol taky batak co to robi kazdych 5s automaticky. Citaj ten navod poriadne alebo pohladaj na nete... Ku kablom a SW tu uz niekde bola linka - http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=98&t=94629 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car driver Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Zdravim. Dneska jsem zkousel nainstalovat VAG KKL 409.1, program se nainstaloval a pote se mel podle navodu najit novy hardware, ale nic mi to nedela. Mate nekdo podobou zkusenost ? Nevite zda se da nekde stahnout jiny software k tomu to kabelu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 napsla jsem ti SZ pokud by ti stačila verze 304Cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.