Publikováno Listopad 28, 200717 r Zdravim,mnohokrat se mi stalo že když sem stál dýl jak dva dny tak se mi sekla ručka TZN:ručka dole a autičko se nechtelo rozjet,dám tomu napít....rána (kovový bouchnutí) a jede. !!!!Tedkon sem stál tejden chci se rozjet a nic...dám tomu napít jedu,ale táhnu zadek za sebou. Pakny mi nepřirezli protože po chvíli jízdy začlo vrzat obložení.asi po minutě jízdy a zastavení na semaforu najednou OK.odbrzilo se to -samo-????
Listopad 28, 200717 r Zdravim,mnohokrat se mi stalo že když sem stál dýl jak dva dny tak se mi sekla ručkaTZN:ručka dole a autičko se nechtelo rozjet,dám tomu napít....rána (kovový bouchnutí) a jede. !!!!Tedkon sem stál tejden chci se rozjet a nic...dám tomu napít jedu,ale táhnu zadek za sebou. Pakny mi nepřirezli protože po chvíli jízdy začlo vrzat obložení.asi po minutě jízdy a zastavení na semaforu najednou OK.odbrzilo se to -samo-???? A nezamrzlo ti to? To se obcas stava. Ja v zime rucku skoro nepouzivam, hlavne pri delsich stanich.
Prosinec 1, 200717 r Autor Zdravim,mnohokrat se mi stalo že když sem stál dýl jak dva dny tak se mi sekla ručkaTZN:ručka dole a autičko se nechtelo rozjet,dám tomu napít....rána (kovový bouchnutí) a jede. !!!!Tedkon sem stál tejden chci se rozjet a nic...dám tomu napít jedu,ale táhnu zadek za sebou. Pakny mi nepřirezli protože po chvíli jízdy začlo vrzat obložení.asi po minutě jízdy a zastavení na semaforu najednou OK.odbrzilo se to -samo-???? A nezamrzlo ti to? To se obcas stava. Ja v zime rucku skoro nepouzivam, hlavne pri delsich stanich. Ne nezamrzlo delá to i v létě,ale to sem nikdy tak dlouho nestál aby se mi to až tak heftlo
Prosinec 2, 200717 r Zdravim,mnohokrat se mi stalo že když sem stál dýl jak dva dny tak se mi sekla ručkaTZN:ručka dole a autičko se nechtelo rozjet,dám tomu napít....rána (kovový bouchnutí) a jede. !!!!Tedkon sem stál tejden chci se rozjet a nic...dám tomu napít jedu,ale táhnu zadek za sebou. Pakny mi nepřirezli protože po chvíli jízdy začlo vrzat obložení.asi po minutě jízdy a zastavení na semaforu najednou OK.odbrzilo se to -samo-???? A nezamrzlo ti to? To se obcas stava. Ja v zime rucku skoro nepouzivam, hlavne pri delsich stanich. Ne nezamrzlo delá to i v létě,ale to sem nikdy tak dlouho nestál aby se mi to až tak heftlo Zdravíčko Souhlas!!! Tohle mi dělal taky, v létě i v zimě, ale dřív, teď už chválabohu dlouho nic...i když kdo ví, co ještě přijde....taky nevím, co to...:-(( ale vždy mě to vyděsí...
Únor 19, 200817 r A nezamrzlo ti to? To se obcas stava. Ja v zime rucku skoro nepouzivam, hlavne pri delsich stanich.Ne nezamrzlo delá to i v létě,ale to sem nikdy tak dlouho nestál aby se mi to až tak heftlo Zdravíčko Souhlas!!! Tohle mi dělal taky, v létě i v zimě, ale dřív, teď už chválabohu dlouho nic...i když kdo ví, co ještě přijde....taky nevím, co to...:-(( ale vždy mě to vyděsí... docela často seu fábií stává, že zareznou lanovody, vyměň lanovody a bude to O.K.
Únor 19, 200817 r robilo to aj mne tak som zasiel do servisu tam mi vycistili a premazali bubny a od vtedy je pokoj.
Únor 19, 200817 r Lanovody že zareznou? Pokud jde o lanovody a celý mechanizmus, je dobré ručku používat. Myslím tím často hýbat. Ale jinak ji při parkování pokud možno nepoužívat. Upraveno Únor 19, 200817 r od jargoon
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.