Roman Fabian Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Zdravim,mnohokrat se mi stalo že když sem stál dýl jak dva dny tak se mi sekla ručka TZN:ručka dole a autičko se nechtelo rozjet,dám tomu napít....rána (kovový bouchnutí) a jede. !!!!Tedkon sem stál tejden chci se rozjet a nic...dám tomu napít jedu,ale táhnu zadek za sebou. Pakny mi nepřirezli protože po chvíli jízdy začlo vrzat obložení.asi po minutě jízdy a zastavení na semaforu najednou OK.odbrzilo se to -samo-???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Braver Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Zdravim,mnohokrat se mi stalo že když sem stál dýl jak dva dny tak se mi sekla ručkaTZN:ručka dole a autičko se nechtelo rozjet,dám tomu napít....rána (kovový bouchnutí) a jede. !!!!Tedkon sem stál tejden chci se rozjet a nic...dám tomu napít jedu,ale táhnu zadek za sebou. Pakny mi nepřirezli protože po chvíli jízdy začlo vrzat obložení.asi po minutě jízdy a zastavení na semaforu najednou OK.odbrzilo se to -samo-???? A nezamrzlo ti to? To se obcas stava. Ja v zime rucku skoro nepouzivam, hlavne pri delsich stanich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Fabian Vloženo 1. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Zdravim,mnohokrat se mi stalo že když sem stál dýl jak dva dny tak se mi sekla ručkaTZN:ručka dole a autičko se nechtelo rozjet,dám tomu napít....rána (kovový bouchnutí) a jede. !!!!Tedkon sem stál tejden chci se rozjet a nic...dám tomu napít jedu,ale táhnu zadek za sebou. Pakny mi nepřirezli protože po chvíli jízdy začlo vrzat obložení.asi po minutě jízdy a zastavení na semaforu najednou OK.odbrzilo se to -samo-???? A nezamrzlo ti to? To se obcas stava. Ja v zime rucku skoro nepouzivam, hlavne pri delsich stanich. Ne nezamrzlo delá to i v létě,ale to sem nikdy tak dlouho nestál aby se mi to až tak heftlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Zdravim,mnohokrat se mi stalo že když sem stál dýl jak dva dny tak se mi sekla ručkaTZN:ručka dole a autičko se nechtelo rozjet,dám tomu napít....rána (kovový bouchnutí) a jede. !!!!Tedkon sem stál tejden chci se rozjet a nic...dám tomu napít jedu,ale táhnu zadek za sebou. Pakny mi nepřirezli protože po chvíli jízdy začlo vrzat obložení.asi po minutě jízdy a zastavení na semaforu najednou OK.odbrzilo se to -samo-???? A nezamrzlo ti to? To se obcas stava. Ja v zime rucku skoro nepouzivam, hlavne pri delsich stanich. Ne nezamrzlo delá to i v létě,ale to sem nikdy tak dlouho nestál aby se mi to až tak heftlo Zdravíčko Souhlas!!! Tohle mi dělal taky, v létě i v zimě, ale dřív, teď už chválabohu dlouho nic...i když kdo ví, co ještě přijde....taky nevím, co to...:-(( ale vždy mě to vyděsí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada123 Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 A nezamrzlo ti to? To se obcas stava. Ja v zime rucku skoro nepouzivam, hlavne pri delsich stanich.Ne nezamrzlo delá to i v létě,ale to sem nikdy tak dlouho nestál aby se mi to až tak heftlo Zdravíčko Souhlas!!! Tohle mi dělal taky, v létě i v zimě, ale dřív, teď už chválabohu dlouho nic...i když kdo ví, co ještě přijde....taky nevím, co to...:-(( ale vždy mě to vyděsí... docela často seu fábií stává, že zareznou lanovody, vyměň lanovody a bude to O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 robilo to aj mne tak som zasiel do servisu tam mi vycistili a premazali bubny a od vtedy je pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 (editace) Lanovody že zareznou? Pokud jde o lanovody a celý mechanizmus, je dobré ručku používat. Myslím tím často hýbat. Ale jinak ji při parkování pokud možno nepoužívat. Editováno: 19. Únor 2008, autor: jargoon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paaja Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Promazaný bubny......to muselo ale brzdit . BUDOU TO ASI LANOVODY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.