Pitt Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 Tak stoleček je namontovaný díky návodu jsem věděl co mně čeká tak že to šlo rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sugy Vloženo 31. leden 2008 Sdílet Vloženo 31. leden 2008 Drobná poznámka, v průběhu výroby Roomstera se měnil potah zadní sedačky a doplňovala se ta sololitová deska. Takže některé sedačky mají zipy po stranách (potah jde dobře sundat) a něco má zip uprostřed. Pro stoleček je sice trošku jiný potah, ale jak vidím tak vy jste si poradili. A šrouy jsou stejné jako na plasty na předních sedačkách. Rámy a pěny sedaček jsou naprosto stejné pro všechny typy. Liší se to jen potahem. To samé je ohledně hlavové opěrky. Pokud ji někdo nemáte, tak se dá doplnit. Úchyty na rámu jsou. Stačí koupit hlavovku a raketky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyrs4 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Tak včera jsem u prodejse taky objednal stoleček a dal mi k tomu i ty šrouby.Ale nechal jsem tam i tu desku a do ní jsem udělal všechny otvory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 vaauu stolek dobry, ale ten interier? mooooooc dobry, co jsou zac ty koberecky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyrs4 Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) Za 30 kaček je měli v lidu a všude mají úspěch Editováno: 23. Duben 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyx Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 a na kolik Te prisel ten stolek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyrs4 Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) 730,- u prodejce škodovek Editováno: 24. Duben 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Panove me by zajimalo jak resite tu diru do kufru co tam zustane po sklopeni. Dcera me furt do toho uhani at to udelam zeto moc chce, ale ta dira me tam dost vadi. Mate nejake napady cim to zakryt ? Diky za navrhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 díra po čem ? prostě tam dáš stolek místo té výplně a je to. A díru co vyřízneš do čalounění netřeba řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Ja ma dojem ze slo o tu diru kterou je videt do kufru ,hlavne bych tam nedaval nakou zaclonku nevo neco podobnehon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Ano ta dira do kufru. Je to takove divne kdyz tam je. Uz jsem uvazoval zvednout ten koberec co je nad rezervou. Mam tam jeste ten gumovy tak by to nebylo na skodu, ale zas kdyz budu chtit vezt neco delsiho tak bych to zas musel davat dolu. No nic asi tam bude dira , Dcera to dava furt dolu a jak vystoupi tak to zase sklopi. No tak jeste udelat ten stolek podle tohodle planku a pak to snad nekdy nejak vyresim. Ale ne zaclonkou to je jasny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Únor 2013 Sdílet Vloženo 9. Únor 2013 Já jsem tam mel sitku z origo sitoveho programu. V tom par veci, ktery tak kufr oddelovaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak 72 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Zdar, nevíte někdo náhodou, zda je tento stolek a sedačka totožná s Yetim? Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 No podle me zadny rozdil v tom nebude, ale pro jistotu duse bych se zeptal zde http://forum.skodahome.cz/topic/90113-zji%C5%A1%C5%A5ov%C3%A1n%C3%AD-%C4%8D%C3%ADsel-d%C3%ADl%C5%AF-etka/ Jsou tam machri kteri to porovnaji ta cisla a reknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak 72 Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Zdar, čísla s Etkou porovnané, je to stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafr Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 (editace) Ahoj. Jen pro upřesnění - stoleček je podle ETKY upevněn dvěma šrouby WHT001867, což je šroub 4x16 s čočkovou hlavou Torx. Editováno: 16. Říjen 2014, autor: dafr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rjurenik Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Ahoj, o víkendu se chystám montovat stolek. Netušíte, jestli tam ta deska správně patří nechat (viz martyrs4) nebo ne? Jestli pak není ten horní plastový "zahačovací" zbytečně víc namáhaný = posunutý dál o sílu desky. A ještě jestli nestačí provést dodatečný kolmý řez k tomu svislému, který už v potahu mám (vzniklo by takové T-čko)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Deska musi ven a uz se tam nedava. A rez staci jeden svisle, vrch se zahaci a do te diry zasune a spodek prisroubuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 I když se v tomto vlákně víc jak rok nic neděje, musím sem přispět a poděkovat všem, kteří sem v průběhu času vkládali návod na dodatečné domontování stolečku. Podle nich jsem totiž hravě stolek namontoval za cca 20 minut a bude tedy jistě sloužit, tak jak má. Ještě jednou díky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.