tommys Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 (editace) Ahoj, na mojí octe r.v 97 výbava GLX mám ovládání naklápení světel vedle vypínače, ale nefunguje to, naklápím jak chci ale světla se ani nehnou, měl jsem vypínač venku jestli to není jenom nějaká opičárna, že by tam nebyla elektrika nebo něco podobnýho, ale konektor je tam je a je připojený, ale nic to nedělá. Zkoušel jsem to ovládání oměřit, ale nepovedlo se mi na něm naměřit žádný změny odporu nebo něco podobnýho při tý regulaci?Jak spolehlivě změřit na kontaktech že je to OK?Divil bych se, že by byli oba motorky ve světlech KO Editováno: 30. Listopad 2007, autor: tommys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 30. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Ahoj, na mojí octe r.v 97 výbava GLX mám ovládání naklápení světel vedle vypínače, ale nefunguje to, naklápím jak chci ale světla se ani nehnou, měl jsem vypínač venku jestli to není jenom nějaká opičárna, že by tam nebyla elektrika nebo něco podobnýho, ale konektor je tam je a je připojený, ale nic to nedělá. Zkoušel jsem to ovládání oměřit, ale nepovedlo se mi na něm naměřit žádný změny odporu nebo něco podobnýho při tý regulaci?Jak spolehlivě změřit na kontaktech že je to OK?Divil bych se, že by byli oba motorky ve světlech KO nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Ahoj, na mojí octe r.v 97 výbava GLX mám ovládání naklápení světel vedle vypínače, ale nefunguje to, naklápím jak chci ale světla se ani nehnou, měl jsem vypínač venku jestli to není jenom nějaká opičárna, že by tam nebyla elektrika nebo něco podobnýho, ale konektor je tam je a je připojený, ale nic to nedělá. Zkoušel jsem to ovládání oměřit, ale nepovedlo se mi na něm naměřit žádný změny odporu nebo něco podobnýho při tý regulaci?Jak spolehlivě změřit na kontaktech že je to OK?Divil bych se, že by byli oba motorky ve světlech KO nikdo nic? Cau. dost casto odchadzaju motorceky na svetlach. a naraz aj na pravom aj lavom prednom svetle. odpoj konektory od motorcekou a zmeraj prud ak tam je prud tak su zle motorceky. ak nic nenameras tak je chyba v kabloch alebo v potenciometri na nastavenie svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Ahoj, na mojí octe r.v 97 výbava GLX mám ovládání naklápení světel vedle vypínače, ale nefunguje to, naklápím jak chci ale světla se ani nehnou, měl jsem vypínač venku jestli to není jenom nějaká opičárna, že by tam nebyla elektrika nebo něco podobnýho, ale konektor je tam je a je připojený, ale nic to nedělá. Zkoušel jsem to ovládání oměřit, ale nepovedlo se mi na něm naměřit žádný změny odporu nebo něco podobnýho při tý regulaci?Jak spolehlivě změřit na kontaktech že je to OK?Divil bych se, že by byli oba motorky ve světlech KO nikdo nic? Cau. dost casto odchadzaju motorceky na svetlach. a naraz aj na pravom aj lavom prednom svetle. odpoj konektory od motorcekou a zmeraj prud ak tam je prud tak su zle motorceky. ak nic nenameras tak je chyba v kabloch alebo v potenciometri na nastavenie svetiel. 1) Ááá, sláva, Prochy 603 je živ! Prochy, prosím tě, co ty kódy na rádio? 2) Naklápění: na konektoru světel měřit napětí na pinech 6 (kostra) proti 7 na levém, resp. 8 na pravém světle. Napětí by se tam mělo měnit, jak ti někdo druhý bude točit tím kolečkem. Pokud se mění, jsou vadné motorky a nebo je to nějaké zakouslé. Pokud se nemění, je vada někde kolem potenciometru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Ahoj, na mojí octe r.v 97 výbava GLX mám ovládání naklápení světel vedle vypínače, ale nefunguje to, naklápím jak chci ale světla se ani nehnou, měl jsem vypínač venku jestli to není jenom nějaká opičárna, že by tam nebyla elektrika nebo něco podobnýho, ale konektor je tam je a je připojený, ale nic to nedělá. Zkoušel jsem to ovládání oměřit, ale nepovedlo se mi na něm naměřit žádný změny odporu nebo něco podobnýho při tý regulaci?Jak spolehlivě změřit na kontaktech že je to OK?Divil bych se, že by byli oba motorky ve světlech KO nikdo nic? Cau. dost casto odchadzaju motorceky na svetlach. a naraz aj na pravom aj lavom prednom svetle. odpoj konektory od motorcekou a zmeraj prud ak tam je prud tak su zle motorceky. ak nic nenameras tak je chyba v kabloch alebo v potenciometri na nastavenie svetiel. 1) Ááá, sláva, Prochy 603 je živ! Prochy, prosím tě, co ty kódy na rádio? 2) Naklápění: na konektoru světel měřit napětí na pinech 6 (kostra) proti 7 na levém, resp. 8 na pravém světle. Napětí by se tam mělo měnit, jak ti někdo druhý bude točit tím kolečkem. Pokud se mění, jsou vadné motorky a nebo je to nějaké zakouslé. Pokud se nemění, je vada někde kolem potenciometru. radia aj typ.. CAU. nic mi od teba neprislo. tak ako mam ti zistit kod na radio??? napis my seriove cislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 2. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Ahoj, na mojí octe r.v 97 výbava GLX mám ovládání naklápení světel vedle vypínače, ale nefunguje to, naklápím jak chci ale světla se ani nehnou, měl jsem vypínač venku jestli to není jenom nějaká opičárna, že by tam nebyla elektrika nebo něco podobnýho, ale konektor je tam je a je připojený, ale nic to nedělá. Zkoušel jsem to ovládání oměřit, ale nepovedlo se mi na něm naměřit žádný změny odporu nebo něco podobnýho při tý regulaci?Jak spolehlivě změřit na kontaktech že je to OK?Divil bych se, že by byli oba motorky ve světlech KO nikdo nic? Cau. dost casto odchadzaju motorceky na svetlach. a naraz aj na pravom aj lavom prednom svetle. odpoj konektory od motorcekou a zmeraj prud ak tam je prud tak su zle motorceky. ak nic nenameras tak je chyba v kabloch alebo v potenciometri na nastavenie svetiel. 1) Ááá, sláva, Prochy 603 je živ! Prochy, prosím tě, co ty kódy na rádio? 2) Naklápění: na konektoru světel měřit napětí na pinech 6 (kostra) proti 7 na levém, resp. 8 na pravém světle. Napětí by se tam mělo měnit, jak ti někdo druhý bude točit tím kolečkem. Pokud se mění, jsou vadné motorky a nebo je to nějaké zakouslé. Pokud se nemění, je vada někde kolem potenciometru. radia aj typ.. CAU. nic mi od teba neprislo. tak ako mam ti zistit kod na radio??? napis my seriove cislo díky vyzkouším to na tom konektoru světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 2. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2007 Ahoj, na mojí octe r.v 97 výbava GLX mám ovládání naklápení světel vedle vypínače, ale nefunguje to, naklápím jak chci ale světla se ani nehnou, měl jsem vypínač venku jestli to není jenom nějaká opičárna, že by tam nebyla elektrika nebo něco podobnýho, ale konektor je tam je a je připojený, ale nic to nedělá. Zkoušel jsem to ovládání oměřit, ale nepovedlo se mi na něm naměřit žádný změny odporu nebo něco podobnýho při tý regulaci?Jak spolehlivě změřit na kontaktech že je to OK?Divil bych se, že by byli oba motorky ve světlech KO nikdo nic? Cau. dost casto odchadzaju motorceky na svetlach. a naraz aj na pravom aj lavom prednom svetle. odpoj konektory od motorcekou a zmeraj prud ak tam je prud tak su zle motorceky. ak nic nenameras tak je chyba v kabloch alebo v potenciometri na nastavenie svetiel. 1) Ááá, sláva, Prochy 603 je živ! Prochy, prosím tě, co ty kódy na rádio? 2) Naklápění: na konektoru světel měřit napětí na pinech 6 (kostra) proti 7 na levém, resp. 8 na pravém světle. Napětí by se tam mělo měnit, jak ti někdo druhý bude točit tím kolečkem. Pokud se mění, jsou vadné motorky a nebo je to nějaké zakouslé. Pokud se nemění, je vada někde kolem potenciometru. radia aj typ.. CAU. nic mi od teba neprislo. tak ako mam ti zistit kod na radio??? napis my seriove cislo Tak promiň, ale psal jsem ti několik PM. Číslo SKZ2Z3A 0977 948. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacosany Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 nema niekto schému zapojenia ovladania sklápania svetiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooker Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 nema niekto schému zapojenia ovladania sklápania svetiel? ja som sa pokusal zhanat, ale tieto integrace nezozenies, su vyrobene pre Autopriemysel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 nema niekto schému zapojenia ovladania sklápania svetiel? nebudem vykradat obrazky, takze link na stranku so "schemou": schema inak schema je aj v DP, tu si mozes stiahnut tu v instalacnych manualoch (od mefista) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.