Publikováno Listopad 30, 200717 r Ahoj, na mojí octe r.v 97 výbava GLX mám ovládání naklápení světel vedle vypínače, ale nefunguje to, naklápím jak chci ale světla se ani nehnou, měl jsem vypínač venku jestli to není jenom nějaká opičárna, že by tam nebyla elektrika nebo něco podobnýho, ale konektor je tam je a je připojený, ale nic to nedělá. Zkoušel jsem to ovládání oměřit, ale nepovedlo se mi na něm naměřit žádný změny odporu nebo něco podobnýho při tý regulaci?Jak spolehlivě změřit na kontaktech že je to OK?Divil bych se, že by byli oba motorky ve světlech KO Upraveno Listopad 30, 200717 r od tommys
Listopad 30, 200717 r Autor Ahoj, na mojí octe r.v 97 výbava GLX mám ovládání naklápení světel vedle vypínače, ale nefunguje to, naklápím jak chci ale světla se ani nehnou, měl jsem vypínač venku jestli to není jenom nějaká opičárna, že by tam nebyla elektrika nebo něco podobnýho, ale konektor je tam je a je připojený, ale nic to nedělá. Zkoušel jsem to ovládání oměřit, ale nepovedlo se mi na něm naměřit žádný změny odporu nebo něco podobnýho při tý regulaci?Jak spolehlivě změřit na kontaktech že je to OK?Divil bych se, že by byli oba motorky ve světlech KO nikdo nic?
Listopad 30, 200717 r Ahoj, na mojí octe r.v 97 výbava GLX mám ovládání naklápení světel vedle vypínače, ale nefunguje to, naklápím jak chci ale světla se ani nehnou, měl jsem vypínač venku jestli to není jenom nějaká opičárna, že by tam nebyla elektrika nebo něco podobnýho, ale konektor je tam je a je připojený, ale nic to nedělá. Zkoušel jsem to ovládání oměřit, ale nepovedlo se mi na něm naměřit žádný změny odporu nebo něco podobnýho při tý regulaci?Jak spolehlivě změřit na kontaktech že je to OK?Divil bych se, že by byli oba motorky ve světlech KO nikdo nic? Cau. dost casto odchadzaju motorceky na svetlach. a naraz aj na pravom aj lavom prednom svetle. odpoj konektory od motorcekou a zmeraj prud ak tam je prud tak su zle motorceky. ak nic nenameras tak je chyba v kabloch alebo v potenciometri na nastavenie svetiel.
Listopad 30, 200717 r Ahoj, na mojí octe r.v 97 výbava GLX mám ovládání naklápení světel vedle vypínače, ale nefunguje to, naklápím jak chci ale světla se ani nehnou, měl jsem vypínač venku jestli to není jenom nějaká opičárna, že by tam nebyla elektrika nebo něco podobnýho, ale konektor je tam je a je připojený, ale nic to nedělá. Zkoušel jsem to ovládání oměřit, ale nepovedlo se mi na něm naměřit žádný změny odporu nebo něco podobnýho při tý regulaci?Jak spolehlivě změřit na kontaktech že je to OK?Divil bych se, že by byli oba motorky ve světlech KO nikdo nic? Cau. dost casto odchadzaju motorceky na svetlach. a naraz aj na pravom aj lavom prednom svetle. odpoj konektory od motorcekou a zmeraj prud ak tam je prud tak su zle motorceky. ak nic nenameras tak je chyba v kabloch alebo v potenciometri na nastavenie svetiel. 1) Ááá, sláva, Prochy 603 je živ! Prochy, prosím tě, co ty kódy na rádio? 2) Naklápění: na konektoru světel měřit napětí na pinech 6 (kostra) proti 7 na levém, resp. 8 na pravém světle. Napětí by se tam mělo měnit, jak ti někdo druhý bude točit tím kolečkem. Pokud se mění, jsou vadné motorky a nebo je to nějaké zakouslé. Pokud se nemění, je vada někde kolem potenciometru.
Prosinec 1, 200717 r Ahoj, na mojí octe r.v 97 výbava GLX mám ovládání naklápení světel vedle vypínače, ale nefunguje to, naklápím jak chci ale světla se ani nehnou, měl jsem vypínač venku jestli to není jenom nějaká opičárna, že by tam nebyla elektrika nebo něco podobnýho, ale konektor je tam je a je připojený, ale nic to nedělá. Zkoušel jsem to ovládání oměřit, ale nepovedlo se mi na něm naměřit žádný změny odporu nebo něco podobnýho při tý regulaci?Jak spolehlivě změřit na kontaktech že je to OK?Divil bych se, že by byli oba motorky ve světlech KO nikdo nic? Cau. dost casto odchadzaju motorceky na svetlach. a naraz aj na pravom aj lavom prednom svetle. odpoj konektory od motorcekou a zmeraj prud ak tam je prud tak su zle motorceky. ak nic nenameras tak je chyba v kabloch alebo v potenciometri na nastavenie svetiel. 1) Ááá, sláva, Prochy 603 je živ! Prochy, prosím tě, co ty kódy na rádio? 2) Naklápění: na konektoru světel měřit napětí na pinech 6 (kostra) proti 7 na levém, resp. 8 na pravém světle. Napětí by se tam mělo měnit, jak ti někdo druhý bude točit tím kolečkem. Pokud se mění, jsou vadné motorky a nebo je to nějaké zakouslé. Pokud se nemění, je vada někde kolem potenciometru. radia aj typ.. CAU. nic mi od teba neprislo. tak ako mam ti zistit kod na radio??? napis my seriove cislo
Prosinec 2, 200717 r Autor Ahoj, na mojí octe r.v 97 výbava GLX mám ovládání naklápení světel vedle vypínače, ale nefunguje to, naklápím jak chci ale světla se ani nehnou, měl jsem vypínač venku jestli to není jenom nějaká opičárna, že by tam nebyla elektrika nebo něco podobnýho, ale konektor je tam je a je připojený, ale nic to nedělá. Zkoušel jsem to ovládání oměřit, ale nepovedlo se mi na něm naměřit žádný změny odporu nebo něco podobnýho při tý regulaci?Jak spolehlivě změřit na kontaktech že je to OK?Divil bych se, že by byli oba motorky ve světlech KO nikdo nic? Cau. dost casto odchadzaju motorceky na svetlach. a naraz aj na pravom aj lavom prednom svetle. odpoj konektory od motorcekou a zmeraj prud ak tam je prud tak su zle motorceky. ak nic nenameras tak je chyba v kabloch alebo v potenciometri na nastavenie svetiel. 1) Ááá, sláva, Prochy 603 je živ! Prochy, prosím tě, co ty kódy na rádio? 2) Naklápění: na konektoru světel měřit napětí na pinech 6 (kostra) proti 7 na levém, resp. 8 na pravém světle. Napětí by se tam mělo měnit, jak ti někdo druhý bude točit tím kolečkem. Pokud se mění, jsou vadné motorky a nebo je to nějaké zakouslé. Pokud se nemění, je vada někde kolem potenciometru. radia aj typ.. CAU. nic mi od teba neprislo. tak ako mam ti zistit kod na radio??? napis my seriove cislo díky vyzkouším to na tom konektoru světla
Prosinec 2, 200717 r Ahoj, na mojí octe r.v 97 výbava GLX mám ovládání naklápení světel vedle vypínače, ale nefunguje to, naklápím jak chci ale světla se ani nehnou, měl jsem vypínač venku jestli to není jenom nějaká opičárna, že by tam nebyla elektrika nebo něco podobnýho, ale konektor je tam je a je připojený, ale nic to nedělá. Zkoušel jsem to ovládání oměřit, ale nepovedlo se mi na něm naměřit žádný změny odporu nebo něco podobnýho při tý regulaci?Jak spolehlivě změřit na kontaktech že je to OK?Divil bych se, že by byli oba motorky ve světlech KO nikdo nic? Cau. dost casto odchadzaju motorceky na svetlach. a naraz aj na pravom aj lavom prednom svetle. odpoj konektory od motorcekou a zmeraj prud ak tam je prud tak su zle motorceky. ak nic nenameras tak je chyba v kabloch alebo v potenciometri na nastavenie svetiel. 1) Ááá, sláva, Prochy 603 je živ! Prochy, prosím tě, co ty kódy na rádio? 2) Naklápění: na konektoru světel měřit napětí na pinech 6 (kostra) proti 7 na levém, resp. 8 na pravém světle. Napětí by se tam mělo měnit, jak ti někdo druhý bude točit tím kolečkem. Pokud se mění, jsou vadné motorky a nebo je to nějaké zakouslé. Pokud se nemění, je vada někde kolem potenciometru. radia aj typ.. CAU. nic mi od teba neprislo. tak ako mam ti zistit kod na radio??? napis my seriove cislo Tak promiň, ale psal jsem ti několik PM. Číslo SKZ2Z3A 0977 948. Díky.
Duben 2, 200817 r nema niekto schému zapojenia ovladania sklápania svetiel? ja som sa pokusal zhanat, ale tieto integrace nezozenies, su vyrobene pre Autopriemysel
Duben 2, 200817 r nema niekto schému zapojenia ovladania sklápania svetiel? nebudem vykradat obrazky, takze link na stranku so "schemou": schema inak schema je aj v DP, tu si mozes stiahnut tu v instalacnych manualoch (od mefista)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.