Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, mám asi půl roku starou Fabii I. V podstatě od začátku se potýkam s problémem, že při teplém počasí nechtěla chytat přičemž to doprovazelo divné chrastění. Byl jsem s tím v servisu (auto panoko v Brandýse), kde mě odbyli s tím, že diagnostika jim nic neukázala a že prý tam chrastil plast (tipycké) tak ho utáhli. A problém se startováním? Ať ještě počkám tak 5000km a že si to "sedne" Nicméně druhý den to samé včetně chrastění....... 5000km už mám davno za sebou a problém se startováním nemyzí. Spíš je to horší a horší, jen se k tomu ještě přidala hlučná převodovka.

Chtěl bych znát vaše názory a uvítal bych i doporučení nějakého spolehlivějšího servisu. Díky mockrát za odpovědi a názory.

Vloženo
Ahoj, mám asi půl roku starou Fabii I. V podstatě od začátku se potýkam s problémem, že při teplém počasí nechtěla chytat přičemž to doprovazelo divné chrastění. Byl jsem s tím v servisu (auto panoko v Brandýse), kde mě odbyli s tím, že diagnostika jim nic neukázala a že prý tam chrastil plast (tipycké) tak ho utáhli. A problém se startováním? Ať ještě počkám tak 5000km a že si to "sedne" Nicméně druhý den to samé včetně chrastění....... 5000km už mám davno za sebou a problém se startováním nemyzí. Spíš je to horší a horší, jen se k tomu ještě přidala hlučná převodovka.

Chtěl bych znát vaše názory a uvítal bych i doporučení nějakého spolehlivějšího servisu. Díky mockrát za odpovědi a názory.

Opět chybí základní údaje ze kterých je nutno vždy vycházet. Jaký motor, kolik najeto. Bez těchto údajů ti neporadí nikdo nic.

Vloženo

Opět chybí základní údaje ze kterých je nutno vždy vycházet. Jaký motor, kolik najeto. Bez těchto údajů ti neporadí nikdo nic.

Pravda, omlouvám se. Motor 1,2 47KW a najeto 7000km

Vloženo
Jak poznám hlučnou převodovku? Přehluší to i hluk motoru, aerodynamicky hluk nebo jak? :help:

No ja to poznal tak, když stojim na místě, mám zařazený neutrál a sešlapnutý spojkový pedál vše je v pořádku. Jakmile ale spojku pustím (převodovka se spojí s motorem) zvuk motoru se rapidně změní. Nevim jak bych ten zvuk popsal. Takový cvakavý chrastivý. Snad jsem pomohl

Vloženo
Jak poznám hlučnou převodovku? Přehluší to i hluk motoru, aerodynamicky hluk nebo jak? :help:

No ja to poznal tak, když stojim na místě, mám zařazený neutrál a sešlapnutý spojkový pedál vše je v pořádku. Jakmile ale spojku pustím (převodovka se spojí s motorem) zvuk motoru se rapidně změní. Nevim jak bych ten zvuk popsal. Takový cvakavý chrastivý. Snad jsem pomohl

No jo...už jsem doma, tak tohle mi dělá od začátku co mám auto a vůbec mě nenapadlo se tím zabývat nebo to řešit. Za jízdy to slyšet není a když mám normálně puštěné rádio, tak taky ne. Vy máte starosti... :prc:

Vloženo

A nevztahuje se na auto náhodou ještě záruka...??? ;) at to řeší servis nee??pokud se necháš odbýt je to tvoje -

7 tkm je dost málo na to aby z převodovky lezly nějaký zvuky..

Vloženo

A nevztahuje se na auto náhodou ještě záruka...??? ;) at to řeší servis nee??pokud se necháš odbýt je to tvoje -

7 tkm je dost málo na to aby z převodovky lezly nějaký zvuky..

Jo jo záruka pořád platí, jenže co mám zkušnosti se servisy tak už přesně slyším co mi odpoví........Hmm víte, diagnostika nám žádnou chybu neukázala a navíc máte najeto jen 7000km. Počkejte ještě pár tisíc a ono si to sedne. Asi budu muset být tvrdší :aggressive: Nebo jestli máte nějaký servis na který se dá opravdu spolehnout???? Budu rád za nějaký tip.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...