pavliska Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Měl jsem auto v servisu a 14 dní to nic nedělalo. Nyní vždy za studena to přesně v 2 200 ot. cuká a problém se přes ně dostat. Při zahřátí motoru to přestane. Ale další problém přibližně při rychlosto 120 auto přestane táhnout. Mám octavii 1.9 tdi 4*4 PD. Prosím poradí někdo. V servisu čistily elektroinstalaci. Jinak díky všem za předchozí rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Podíval bych se na funkčnost AGR ventilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 A jaké hodnoty má váha vzduchu?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 jak už psal kolega......udělat to ....ale nejdříve diagnostiku a hádal bych taky tu váhu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavliska Vloženo 6. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Díky. Jsem puze amatér. Zdělím toto mechanikovi v servisu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.