Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

teď v neděli... jedu s mladou a se sestrou na nějaký nákupy nebo co :D mladá půjde na chvíli do práce a sestra na nákupy... takže když se domluvíme, tak není problém! ;) zavoláme si... ;)

Jasně , já budu o víkendu doma . Tak si zavoláme.

a vůbec... jaký povyšování? jen jsem tvrdil, že je FSI dobrý... to vy tady furt básníte, jak jezdíte za 4,5 l na sto... ;) hh :p

tak hoši, kde jste všichni??? musíte se starou nakupovat žrádlo na Vánoce co? no aspoň k něčemu je ten velkej kufr, že? :D jinak dneska město v kombinaci s městem :D za 10,5 l :)kol5

tak hoši, kde jste všichni??? musíte se starou nakupovat žrádlo na Vánoce co? no aspoň k něčemu je ten velkej kufr, že? :D jinak dneska město v kombinaci s městem :D za 10,5 l :)kol5

Tak to je slušný , né . To víš vánoce se blíží a všichni jsou nějak mimo .

já jsem teda maximálně spokojenej ... ta spotřeba je adekvátní tomu autu... jinak jsem to dneska zrovna moc nešetřil ;) víš jak ne? :D hh hen hen heeeeen... ;):p

já jsem teda maximálně spokojenej ... ta spotřeba je adekvátní tomu autu... jinak jsem to dneska zrovna moc nešetřil ;) víš jak ne? :D hh hen hen heeeeen... ;):p

Jasně chápu , nebudu tu psát svou spotřebu protže to do sekce FSi nepatří. Ale na FSíčko je ta spotřeba vážně dobrá .

já jsem doma, proč bych měl chodit s tvojí starou nakupovat nějaký žrádlo ? :o

já jsem doma, proč bych měl chodit s tvojí starou nakupovat nějaký žrádlo ? :o

hahaha... Džordži... myslel jsem tvojí starou! ;)kol5

Jasně chápu , nebudu tu psát svou spotřebu protže to do sekce FSi nepatří. Ale na FSíčko je ta spotřeba vážně dobrá .

hh... napsat to sem můžeš, ale nesmí to být míň jak 10,5 l... lol

hh... napsat to sem můžeš, ale nesmí to být míň jak 10,5 l... lol

Tak to raději psát nebudu , ale dám ti malou nápovědu je to od tvé hranice 10,5 - 3,4 litrů . lollol

Tak to raději psát nebudu , ale dám ti malou nápovědu je to od tvé hranice 10,5 - 3,4 litrů . lollol

to máš nějaký rozbitý! :D:aggressive:

to máš nějaký rozbitý! :D:aggressive:

Znáš to pořád mě nebaví jezdit za 6,5l apod.

při nizké zátěži motoru jezdím i za 3,8 l na sto! ;) hh to neumí ani tvůj fízl díýzl :D

při nizké zátěži motoru jezdím i za 3,8 l na sto! ;) hh to neumí ani tvůj fízl díýzl :D

Jo jo to povídej jinde. A kolik ten tvůj motor vzpírá. Já hádám tak 3,8 kg.

hahaha... Džordži... myslel jsem tvojí starou! ;)kol5

s tou už vůbec ne

s tou už vůbec ne

Počkej až si to tu tvá stará přečte , aby tě potom vůbec někam pustila. lollollol

zdá se, že Džordž na svojí starou --> :kol-123::D

JJ, je to nudný stereotyp, zkus chvíli jezdit brzdy/plyn nějaká malá změna nastane.

chlpci jdeu na tankovat... N98 za 30,70 :) takže nádrž za 1 800,- hh... :) to se bude můj Otesánek mít! kol5

Já včera v podvečer jsem si nečekaně udělal výlet na otočku do Brna z Jeseníku. Celkem cca. 380 km, průměrná spotřeba cestou tam 6,2 l/100 km, průmerná rychlost 88km/h a cesta zpět průměrná spotřeba 6,4 l/100km, rychlost 82km/h. Tak to jen tak k té spotřebě, když ju teď tady u těch FSI rozebírate... :D

Jo a včera jsem natankoval taky za celkem slušný peníze N98 u Globusu v Olmiku. Mají tam N98 za 31,50 Kč, ale jinač nejlevnější N98 mají v Opavě na Globusu, za 30,10 Kč

Upraveno od Marios

dnes město zatím za 9,9 l ... začínám to auto milovat! :D

Já včera v podvečer jsem si nečekaně udělal výlet na otočku do Brna z Jeseníku. Celkem cca. 380 km, průměrná spotřeba cestou tam 6,2 l/100 km, průmerná rychlost 88km/h a cesta zpět průměrná spotřeba 6,4 l/100km, rychlost 82km/h. Tak to jen tak k té spotřebě, když ju teď tady u těch FSI rozebírate... :D

Jo a včera jsem natankoval taky za celkem slušný peníze N98 u Globusu v Olmiku. Mají tam N98 za 31,50 Kč, ale jinač nejlevnější N98 mají v Opavě na Globusu, za 30,10 Kč

na tu 1.6 je to slušný... já jezdím dálku s 2.0 4x4 za 7,7 l... :)

Počkej až si to tu tvá stará přečte , aby tě potom vůbec někam pustila. lollollol

je to dobrý, neumí číst lol

a nezabírá ta plynová nádrž v kufru moc místa ? :o

Já včera v podvečer jsem si nečekaně udělal výlet na otočku do Brna z Jeseníku. Celkem cca. 380 km, průměrná spotřeba cestou tam 6,2 l/100 km, průmerná rychlost 88km/h a cesta zpět průměrná spotřeba 6,4 l/100km, rychlost 82km/h.

Ta tvoje spotřeba je velice pěkná, asi tomu pomohla i ta dlouhá cesta ale je to opravdu velice pěkná spotřeba.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.