vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 hoši, k tématu... tohle si posílejte přes PM... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 tak dobře. Ten rozdíl spotřeby je opravdu malej. Jelo to při tom obojí na stejnej počet náprav ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 tak dobře.Ten rozdíl spotřeby je opravdu malej. Jelo to při tom obojí na stejnej počet náprav ? dálnice, město... obojí je Scout říkám, že to FSI není zas tak špatný! hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 ale to 4x4 se dá vypnout ne ? Tak jsem se ptal, jestli to jelo obojí za stejných podmínek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 cože? tak ted jsem nějak mimo. jak se dá 4x4 vypnout? to se snad zapíná nezávisle na vůli řidiče ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 cože? tak ted jsem nějak mimo. jak se dá 4x4 vypnout? to se snad zapíná nezávisle na vůli řidiče ne? vypnout se to samozřejmě nedá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 no jo vlaastně, on to není terénní vůz, kde je uzávěrka. Já jsem 4 kolku nikdy neměl, tak mám v tomhle směru mezery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 ty vole tak to je trestuhodná neznalost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 ale to 4x4 se dá vypnout ne ? Tak jsem se ptal, jestli to jelo obojí za stejných podmínek. Každý jsme jeli jinou trasu . Já měl například alespoň před odjezdem ještě 15 minut nastarované auto . Což dosvědčí všichni přítomní na srazu co tam byli jako poslední. Vorlajzi jakou máš průměrku na celou nádrž . Já 6,8 litrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 von byl nějakej sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 von byl nějakej sraz? To víš že jo byl sraz Ústečáků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Bb... tak příště, sem nedávej fotky svého maxíka, když jsou k ničemu... nejsou vypovídajcí... vůbec o ničem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Bb... tak příště, sem nedávej fotky svého maxíka, když jsou k ničemu... nejsou vypovídajcí... vůbec o ničem... Jak nejsou vypovídající , to jsem tedy nepochopil . Prosím o vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Jak nejsou vypovídající , to jsem tedy nepochopil . Prosím o vysvětlení. no na jednu stranu říkáš, jak si jel 180 a na druhou starnu, když sem hodím o 1,2 l větší spotřebu s tím hrozným motorem FSI, tak napíšeš, jak si vlastně stál 15 s nahozeným motorem... atd... tak říkám, že to nevypovídá o skutečné spotřebě... než si vyjel, měl si vynulovat paměť!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Hosi vy jste blazni, ja bych Vam dal za trest 1.2 HTP!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Hosi vy jste blazni, ja bych Vam dal za trest 1.2 HTP!!! já bych to bral, ale muselo by to být dýzlový HTP!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 já bych to bral, ale muselo by to být dýzlový HTP!!! NE, ty SPECIALNE dostenes 1,2HTP!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 (editace) no na jednu stranu říkáš, jak si jel 180 a na druhou starnu, když sem hodím o 1,2 l větší spotřebu s tím hrozným motorem FSI, tak napíšeš, jak si vlastně stál 15 s nahozeným motorem... atd... tak říkám, že to nevypovídá o skutečné spotřebě... než si vyjel, měl si vynulovat paměť!!! Nejlepší bude , když se někde sejdeme a v klidu sednema do aut najedeme tak 100 kilometrů za sebou a potom můžeme společně srovnávat spotřebu. Takhle to fakt nejde se pořád handrkovat . Pamět většinou mažu pouze při tankování. Což je vidět na fotkách. Protože když se trošku zadíváš tak mám najeto na půlku a trošku už 450 kilometrů . V tuto chvíli mě to ukazuje ,že najedu na tuto nádrž 810 km. Což vycházi na průměr 6,79 litrů na 100 km. Ale pozor to je již přepočítáno a né podle Maxi dotu. Editováno: 16. Prosinec 2007, autor: Bburago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 já jsem hlupák, ale teď už jsem se ponaučil... už tu svojí spotřebu ukazovat nebudu a už nebudu komentovat spotřebu TDI, bude klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 já jsem hlupák, ale teď už jsem se ponaučil... už tu svojí spotřebu ukazovat nebudu a už nebudu komentovat spotřebu TDI, bude klid... Uděláme zkoušku a bude vystaráno. Rád jsem tě zase potkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 už nechci... prostě mi to žere vo tři litry na sto víc než tobě... tím to hasne! mě to nevadí, ty z toho máš radost a dál bych to někomentoval!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 A jeje... FSI vs. TDI Nidky nekoncici pribeh, co? No ja bych to nechal byt, myslim ze zadne prekvapeni se cekat neda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 už nechci... prostě mi to žere vo tři litry na sto víc než tobě... tím to hasne! mě to nevadí, ty z toho máš radost a dál bych to někomentoval!!! Mě se ten tvůj fotoseriál spotřeby líbí.Docele mě překvapila spotřeba tvého FSI - 7,7l to je teď v zimě velice pěkná spotřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Mě se ten tvůj fotoseriál spotřeby líbí.Docele mě překvapila spotřeba tvého FSI - 7,7l to je teď v zimě velice pěkná spotřeba. ty seš jedinej člověk, kterej to aspoň okomentuje... ale možná je to tím, že máš prostě TFSI... jinak na jakýkoliv můj post o spotřebě se mi to vrátí ze tří stran od majitelů TDI, jak je jejich spotřeba o dva litry nižší... bože!!! fakt je škoda, že je tak málo lidí co má FSIčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 ty seš jedinej člověk, kterej to aspoň okomentuje... ale možná je to tím, že máš prostě TFSI... jinak na jakýkoliv můj post o spotřebě se mi to vrátí ze tří stran od majitelů TDI, jak je jejich spotřeba o dva litry nižší... bože!!! fakt je škoda, že je tak málo lidí co má FSIčko... No to víš převaha TDI je veliká a s tím nic nenaděláme.Ale hlavně o svém FSI piš i nadále, rád to čtu a mám alespoň nějaké porovnání s mými zkušenostmi s benzíny.Na Skautíka, který je dost těžký, máš fakt dost dobrou spotřebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.