Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

hoši, k tématu... tohle si posílejte přes PM... díky

tak dobře.

Ten rozdíl spotřeby je opravdu malej. Jelo to při tom obojí na stejnej počet náprav ?

tak dobře.

Ten rozdíl spotřeby je opravdu malej. Jelo to při tom obojí na stejnej počet náprav ?

dálnice, město... obojí je Scout ;) říkám, že to FSI není zas tak špatný! ;) hh

ale to 4x4 se dá vypnout ne ? Tak jsem se ptal, jestli to jelo obojí za stejných podmínek.

cože? tak ted jsem nějak mimo. jak se dá 4x4 vypnout? to se snad zapíná nezávisle na vůli řidiče ne?

cože? tak ted jsem nějak mimo. jak se dá 4x4 vypnout? to se snad zapíná nezávisle na vůli řidiče ne?

vypnout se to samozřejmě nedá...

no jo vlaastně, on to není terénní vůz, kde je uzávěrka. Já jsem 4 kolku nikdy neměl, tak mám v tomhle směru mezery.

ty vole tak to je trestuhodná neznalost :kuk:

ale to 4x4 se dá vypnout ne ? Tak jsem se ptal, jestli to jelo obojí za stejných podmínek.

Každý jsme jeli jinou trasu . Já měl například alespoň před odjezdem ještě 15 minut nastarované auto . Což dosvědčí všichni přítomní na srazu co tam byli jako poslední.

Vorlajzi jakou máš průměrku na celou nádrž . Já 6,8 litrů.

von byl nějakej sraz?

von byl nějakej sraz?

To víš že jo byl sraz Ústečáků.

Bb... tak příště, sem nedávej fotky svého maxíka, když jsou k ničemu... nejsou vypovídajcí... vůbec o ničem...

Bb... tak příště, sem nedávej fotky svého maxíka, když jsou k ničemu... nejsou vypovídajcí... vůbec o ničem...

Jak nejsou vypovídající , to jsem tedy nepochopil . Prosím o vysvětlení.

Jak nejsou vypovídající , to jsem tedy nepochopil . Prosím o vysvětlení.

no na jednu stranu říkáš, jak si jel 180 a na druhou starnu, když sem hodím o 1,2 l větší spotřebu s tím hrozným motorem FSI, tak napíšeš, jak si vlastně stál 15 s nahozeným motorem... atd... tak říkám, že to nevypovídá o skutečné spotřebě... než si vyjel, měl si vynulovat paměť!!!

Hosi vy jste blazni, ja bych Vam dal za trest 1.2 HTP!!! lol

Hosi vy jste blazni, ja bych Vam dal za trest 1.2 HTP!!! lol

já bych to bral, ale muselo by to být dýzlový HTP!!! fuck

já bych to bral, ale muselo by to být dýzlový HTP!!! fuck

NE, ty SPECIALNE dostenes 1,2HTP!! :p

no na jednu stranu říkáš, jak si jel 180 a na druhou starnu, když sem hodím o 1,2 l větší spotřebu s tím hrozným motorem FSI, tak napíšeš, jak si vlastně stál 15 s nahozeným motorem... atd... tak říkám, že to nevypovídá o skutečné spotřebě... než si vyjel, měl si vynulovat paměť!!!

Nejlepší bude , když se někde sejdeme a v klidu sednema do aut najedeme tak 100 kilometrů za sebou a potom můžeme společně srovnávat spotřebu. Takhle to fakt nejde se pořád handrkovat .

Pamět většinou mažu pouze při tankování. Což je vidět na fotkách. Protože když se trošku zadíváš tak mám najeto na půlku a trošku už 450 kilometrů . V tuto chvíli mě to ukazuje ,že najedu na tuto nádrž 810 km. Což vycházi na průměr 6,79 litrů na 100 km. Ale pozor to je již přepočítáno a né podle Maxi dotu.

Upraveno od Bburago

já jsem hlupák, ale teď už jsem se ponaučil... už tu svojí spotřebu ukazovat nebudu a už nebudu komentovat spotřebu TDI, bude klid...

já jsem hlupák, ale teď už jsem se ponaučil... už tu svojí spotřebu ukazovat nebudu a už nebudu komentovat spotřebu TDI, bude klid...

Uděláme zkoušku a bude vystaráno. Rád jsem tě zase potkal.

už nechci... prostě mi to žere vo tři litry na sto víc než tobě... tím to hasne! mě to nevadí, ty z toho máš radost a dál bych to někomentoval!!!

A jeje... :D FSI vs. TDI Nidky nekoncici pribeh, co? :p No ja bych to nechal byt, myslim ze zadne prekvapeni se cekat neda. :)

už nechci... prostě mi to žere vo tři litry na sto víc než tobě... tím to hasne! mě to nevadí, ty z toho máš radost a dál bych to někomentoval!!!

Mě se ten tvůj fotoseriál spotřeby líbí.Docele mě překvapila spotřeba tvého FSI - 7,7l to je teď v zimě velice pěkná spotřeba.

Mě se ten tvůj fotoseriál spotřeby líbí.Docele mě překvapila spotřeba tvého FSI - 7,7l to je teď v zimě velice pěkná spotřeba.

ty seš jedinej člověk, kterej to aspoň okomentuje... ale možná je to tím, že máš prostě TFSI... jinak na jakýkoliv můj post o spotřebě se mi to vrátí ze tří stran od majitelů TDI, jak je jejich spotřeba o dva litry nižší... bože!!! fakt je škoda, že je tak málo lidí co má FSIčko... :(

ty seš jedinej člověk, kterej to aspoň okomentuje... ale možná je to tím, že máš prostě TFSI... jinak na jakýkoliv můj post o spotřebě se mi to vrátí ze tří stran od majitelů TDI, jak je jejich spotřeba o dva litry nižší... bože!!! fakt je škoda, že je tak málo lidí co má FSIčko... :(

No to víš převaha TDI je veliká a s tím nic nenaděláme.Ale hlavně o svém FSI piš i nadále, rád to čtu a mám alespoň nějaké porovnání s mými zkušenostmi s benzíny.Na Skautíka, který je dost těžký, máš fakt dost dobrou spotřebu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.