Přejít na obsah

2.0 FSI (110 kW)

DIAGNOSTIK

Doporučené příspěvky

ale to 4x4 se dá vypnout ne ? Tak jsem se ptal, jestli to jelo obojí za stejných podmínek.

Každý jsme jeli jinou trasu . Já měl například alespoň před odjezdem ještě 15 minut nastarované auto . Což dosvědčí všichni přítomní na srazu co tam byli jako poslední.

Vorlajzi jakou máš průměrku na celou nádrž . Já 6,8 litrů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak nejsou vypovídající , to jsem tedy nepochopil . Prosím o vysvětlení.

no na jednu stranu říkáš, jak si jel 180 a na druhou starnu, když sem hodím o 1,2 l větší spotřebu s tím hrozným motorem FSI, tak napíšeš, jak si vlastně stál 15 s nahozeným motorem... atd... tak říkám, že to nevypovídá o skutečné spotřebě... než si vyjel, měl si vynulovat paměť!!!

Odkaz ke komentáři

no na jednu stranu říkáš, jak si jel 180 a na druhou starnu, když sem hodím o 1,2 l větší spotřebu s tím hrozným motorem FSI, tak napíšeš, jak si vlastně stál 15 s nahozeným motorem... atd... tak říkám, že to nevypovídá o skutečné spotřebě... než si vyjel, měl si vynulovat paměť!!!

Nejlepší bude , když se někde sejdeme a v klidu sednema do aut najedeme tak 100 kilometrů za sebou a potom můžeme společně srovnávat spotřebu. Takhle to fakt nejde se pořád handrkovat .

Pamět většinou mažu pouze při tankování. Což je vidět na fotkách. Protože když se trošku zadíváš tak mám najeto na půlku a trošku už 450 kilometrů . V tuto chvíli mě to ukazuje ,že najedu na tuto nádrž 810 km. Což vycházi na průměr 6,79 litrů na 100 km. Ale pozor to je již přepočítáno a né podle Maxi dotu.

Editováno: , autor: Bburago
Odkaz ke komentáři

už nechci... prostě mi to žere vo tři litry na sto víc než tobě... tím to hasne! mě to nevadí, ty z toho máš radost a dál bych to někomentoval!!!

Mě se ten tvůj fotoseriál spotřeby líbí.Docele mě překvapila spotřeba tvého FSI - 7,7l to je teď v zimě velice pěkná spotřeba.

Odkaz ke komentáři

Mě se ten tvůj fotoseriál spotřeby líbí.Docele mě překvapila spotřeba tvého FSI - 7,7l to je teď v zimě velice pěkná spotřeba.

ty seš jedinej člověk, kterej to aspoň okomentuje... ale možná je to tím, že máš prostě TFSI... jinak na jakýkoliv můj post o spotřebě se mi to vrátí ze tří stran od majitelů TDI, jak je jejich spotřeba o dva litry nižší... bože!!! fakt je škoda, že je tak málo lidí co má FSIčko... :(

Odkaz ke komentáři

ty seš jedinej člověk, kterej to aspoň okomentuje... ale možná je to tím, že máš prostě TFSI... jinak na jakýkoliv můj post o spotřebě se mi to vrátí ze tří stran od majitelů TDI, jak je jejich spotřeba o dva litry nižší... bože!!! fakt je škoda, že je tak málo lidí co má FSIčko... :(

No to víš převaha TDI je veliká a s tím nic nenaděláme.Ale hlavně o svém FSI piš i nadále, rád to čtu a mám alespoň nějaké porovnání s mými zkušenostmi s benzíny.Na Skautíka, který je dost těžký, máš fakt dost dobrou spotřebu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...