Leden 14, 200817 r bylo by zajímave srovnat 2.0 FSI vs. 2.0 TDI... když pomineme vyšší spotřebu benzíňáku a vyšší hlučnost nafťáku... který motor je na ježdění lepší? a proč?
Leden 14, 200817 r to nejde, neexistujou kritéria podle kterých dokážeš univerzálně odpovědět na tu tvojí otázku
Leden 14, 200817 r no tak todle jo... to je mi jasný... já myslel, jestli jde změnit jenom ten horní řádek z hodin na to rádio... a to nejde chtělo by to nějakej přehled, co všechno se da v maxíku nastavit.... nevíš o něčem? Jinak je info ze s prichodem faceliftu se zmeni podsviceni budiku na bile. A maxidot bude uz zobrazovat informace o radiu nebo prehravane muzice z CD. Uz se to nebude muset volit rucne...
Leden 14, 200817 r bylo by zajímave srovnat 2.0 FSI vs. 2.0 TDI... když pomineme vyšší spotřebu benzíňáku a vyšší hlučnost nafťáku... který motor je na ježdění lepší? a proč? Na to snad ani nejde odpovedet...nejde srovnavat benzin a nafta...Jedno je uplne jine nez to druhe.
Leden 14, 200817 r no taky kdyz je to uplne jine, tak to snad jde srovnat ne? k tomu maxíku... půjde novej maxík do našich aut? jak velký to bude zásah?
Leden 14, 200817 r no taky kdyz je to uplne jine, tak to snad jde srovnat ne? k tomu maxíku... půjde novej maxík do našich aut? jak velký to bude zásah? Tak na 99,9% urcite pujde. Neni duvod ho menit.
Leden 15, 200817 r bylo by zajímave srovnat 2.0 FSI vs. 2.0 TDI... když pomineme vyšší spotřebu benzíňáku a vyšší hlučnost nafťáku... který motor je na ježdění lepší? a proč? to srovnání někde je, buď na internetu nebo ve Škoda Revue v r.2006. Tam došli k závěru, že pro rychlou jízdu v zatáčkovité trati je lepší benzín z důvodu lehčího motoru a lepšího rozložení vah na nápravách.TDI se moc zatáčet nechce.Na víceméně rovné silnici je to jedno, u TDI je značně menší rozsah použitelných otáček což je pro opravdu sportovní jízdu omezující.TDI jim jako sporťák moc nepřipadalo.Je to samozřejmě názor redaktora, každý z nás to může vidět jinak.
Leden 15, 200817 r dík Rosťo, když se chce, tak to jde! to Luke: mě by stačilo kdyby mělo těch 150 koní co má teď, jen by se mi líbilo, kdyby stál litr benzínu 10 kč
Leden 15, 200817 r , jen by se mi líbilo, kdyby stál litr benzínu 10 kč To by bylo opravdu hezké, taky bych to bral.Koupil bych si Hummera H3 a vůbec by mě netrápila jeho spotřeba.
Leden 15, 200817 r No mě těch 116 koní taky celkem stačí, navíc ma malej apetit což je velké plus, ale když jsem zamáčkl ten plynový pedal RSka na podlahu, tak to byl přijemný pocit a když jsem pak po nasednutí zpět do své O2 se rozjel, tak jsem myslel že mám zataženou brzdu a ještě k tomu stojím levou nohou na brzdovém pedálu Upraveno Leden 15, 200817 r od Marios
Leden 15, 200817 r No mě těch 116 koní taky celkem stačí, navíc ma malej apetit což je velké plus, ale když jsem zamáčkl ten plynový pedal RSka na podlahu, tak to byl přijemný pocit a když jsem pak po nasednutí zpět do své O2 se rozjel, tak jsem myslel že mám zataženou brzdu a ještě k tomu stojím levou nohou na brzdovém pedálu Samozřejmě pro běžné ježdění 1.6 klidně stačí, náklady na provoz 1.6 jsou rozhodně nižší než 2.0TFSI a to je potřeba taky vidět.Drtivá většina z nás se sice ráda rychle sveze ale jen občas a na to asi není nutné vlastnit RS.Koneckonců jen za ušetřené peníze za povinné ručení si koupíš dvě nádrže benzínu a to není k zahození.
Leden 15, 200817 r přesně tak... a představa, že by se normálně prodávali 2.0 TFSI jako 1.6 MPI bo FSI, tak by to byla na našich silnicích pěkná divočina!!!
Leden 15, 200817 r dobře, ale při tomhle přístupu byste všichni mohli jezdit i v haťapkách, protože ty taky těch 150km/h jedou a neni přece nutný k tomu vlastnit 1.6MPI ne? depak, takhle se nikdy na auto dívat nechci...
Leden 15, 200817 r tak to tady řešíte teď nějak dohromady. prostě kupovat motorizaci s tim, že za ušetřený povinný si koupim o dvě nádrže víc jde nějak mimo mě... jistě můžete namítnout, co to tady kecám, když jezdim v udejchaným TDI, to je samozřejmě pravda, ale myslim, že procházim určitým vývojem Upraveno Leden 15, 200817 r od Luke288
Leden 15, 200817 r Tož já bych bral zas Imprezu WRX STi ale předchozí generaci, ta současné mě designem teda moc neoslovila, i když jízdními vlastnostmi je asi zas o kousek dál. No nic zpět na zem... opravdu by mě stačila benzínová RSka a byl bych šťastnej jak blecha! Upraveno Leden 15, 200817 r od Marios
Leden 15, 200817 r jj, vidim, že mi rozumíš Sorry za OT, posledni prispevek. Tady VIDEJKO pokud jste to uz nevideli...Srovnani vseho se vsim...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.